Komentari (346)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je svrha ovoga? Mislim na koji način će ovo pomoći narodu Palestine?
Nek se zna na čijoj smo strani. Na strani slobode i zaštite ljudskih prava, nebitno na religiju, boju koze, naciju. Uvijek inshaAllah. Nismo mi fasiti koji po svaku cijenu svoj obraz prodaju.
Pa generalno nema neke svrhe, ali treba se solidarisat sa ljudima koji su u patnji. Nekad je i topla rijec velika, nazalost mi ovdje ne mozemo nista uciniti, a ovo je ono sto sad mozemo...
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Dobro se sjećam kako su u Gazi od 92-95 stalno palestici protestvovali za BiH. Al u kur.u
bošnjaku je odlično - on je po svojoj prirodi orijentisan na korupciju pa je on u ovakvoj bosni ko bubreg u loju
Bili na srpskoj strani a Izrael se borio za Bosnu priznanjem i diplomatijom
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
samo vjera-narod-država! DAKLE, HERCEG-b. !
je li ova kolona sve što je preostalo hrvata i srba u sasere-saraju?
je li ova kolona sve što je preostalo hrvatra i srba u sasere-saraju?
Kad je bilo za KCUS, ništa, respirator? ništa, nezaposlenost? ništa, korupcija? ništa, al nek oni organizuju proteste za nešto što apsolutno nema veze sa BiH u bilo kakvom obliku..
Nemam nista ni protiv bosnjaka ni palestine, ali mislim da ce vas ova podrska palestini nefdje u buducnosti kostati. Bolje da ste mudro sutili
Ako ih ova šetnja ne spasi,stvarno ne znam šta bi moglo drugo.
Ovdje Sarajlije s glave nema
Budala i krivi drva nece nikad nestati.Javite se Bakiru za sendvič i kolu.Saudija casti.pljuc.
Bošnjo ce protestovati zbog svega i svacega, samo nece zbog loseg stanja u svom drustvu i svojoj drzavi
Nije loše stanje u državi nego je loš narod, protest protiv "lošeg stanja" je apsurdan i neće ništa učiniti. Okruženi smo neprijateljima i potrebna nam je kolektivizacija društva, strategija za razvoj i odbranu, koju će svaki Bošnjak sprovoditi jer je u pitanju egzistencijalna prijetnja.
Strucnjaci a i arapski strucnjaci tvrde palestina nikad nebi imala mira i da postane samostalna drzava hamas plo alkaida itd
Jesu to opet gUzije izasle da brane Bosnjake i Palestince???
Kud su djeda mrazevi u maju krenuli
jel se ovo bune što se od strane erdogana vrše ratni zločini nad kurdima? bravo bošnje, spasimo kurde!
🤣🤣🤣
TO JE TA MULTIKULTURALNOST SAREVOISTANA; ARAPI, ISLAMIZIRANE BOŠNJE, TURCI, SIRIJCI, PAKISTANCI, KATARCI, SAUDIJCI, MAŠALA!
tribaju bošnjaci otić u palestinu i oslobodit je ka bosnu 1995