Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A narod se svađa: "Ko je Srbin, ko je Bošnjak, ko je Hrvat?" E pa narode: "Ko te ebe".
Gdje su sada SDA botovi sto su napadali Konakovica da ima novac kojim raspolaze? Ili Komsic da malo reagira na ovu dodjelu novca Mladim muslimanima kao sto je toboze bio zabrinut zbog Zukorlica. Poenta mog komentara nije u tome ko je dobar ko los, nego zelim ukazati na silnu neprincipijelnost botova SDA ali i propalog politicara Komsica ciji su glasaci najvise izdani.
Jest mi drago što sam pobjegao iz te vukojebine od drzave
Koliko je BAHATOST u njima NARASLA, da ne OSJEĆAJU da svojim postupcima zazivaju ULICU !!!
A Komšić "svom narodu " ma nema veze njih su lagano protjerali iz Bosne i Hercegovine
Glup članak, glupa svrha članka. Glup novinar koji je objavio ovaj članak. Ima na raspolaganju 100000KM da podijeli, dajte kompletan spisak gdje je šta podijeljeno. Površnost me ne zanima.
Oni su podijelili narodne pare!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH oplakujem HAHAHAHAHAHAHAHAHAAH mladi muslimani i vukovi sa Pala HAHAHAHAHAHAH To ja zovem bratstvo i jedinstvo SDA-SNSD a vi ovce blejite i dalje
šta fali mladim muslimanima?nekog ubili i zaklali za razliku od nekih belih breee vukova?!🐒🍌
Dok ti i tebi slicni skontate poentu ove cijele price prodje zivot. Tebi ama bas nista nije zaparalo po mozgu dok si citao ovo gore? Nije ti zazvonilo u usima nesto devijantno, nastrano, sizofreno u svemu napisanome? Hajde blago vama
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nema veze dali si ovo ili ono, govno je isto na kraju
nije to nista koliko oni pokradu sto se nezna,u cjelom svijetu vlada daje nekakve donacije raznoraznnim organizacijama,ovo je javno,a ono sto mi ne vidimo mogu mislit!
hajde đžaferoviću bogati.mora li se svaka marka potrošit.znate li vi za riječ ,spara.za dane krize.
Lako ili ti ga Lahko po ovome novome seljackome
Političari niti imaju vjeru, naciju, samo jedni druge i svaki za sebe stado svog naroda kojem će oni dok su živi biti čobani.
Ni morala ,ni obraza.
Fasisti!!!
Pola meeeniiii, pola meniiii.