Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vrijeme je da se odlučite koji model vam odgovara. U Mostaru je prihvatljiv građanski model, a u FBiH i U BiH to nemože. Pa nemože tako hoću kakim - neću kakim. U etnički očišćenom prostoru zapadne hercegovine može građanski model a ako se isti primijeni u ostatku bih onda hrvati ugroženi. Eto i Incko je nametnu hrvata, šta je sad problem. Kakva bi bila realcija DA JE NAMETNUO BOŠNJAKA!
\"Evidentna je bila želja onih koji su dali snagu visokom predstavniku da tom odlukom dozvoli da u Mostaru manje brojan narod (Bošnjaci) upravlja gradom, na štetu brojnijeg naroda (Hrvata)\", rekao je Čović za Radio-televiziju Republike Srpske. KAD SLJEDECI PUT BUDE KUKAO O MAJORIZACIJI, TREBA MU STAVITI POD NOS STATSTIKU IZ 1991 IZ MOSTARA KAD SU BOSNJACIBILI BROJNIJI. DOK SU HRVATI PRICALI O \"UGROZENOSTI HRVATA\", DOTLE SU NASELJAVALI MOSTAR, ISTO KAO STO CE*TNICI SAD NASELJAVAJU BRCKO.
dobar Ljubo, nema šta! ne smije ljudina doći na Stari most osim kad ga \"vodaju\" stranci, dođu neke delegacije, jer nema petlje. boji se kao što se bojao\'93. ma ne bi te Ljubo niko ni štapom dodirnuo, jer ne valja dirati gov.. ni njegovi ga baš ne vole, jer pokradoše sve što mogu i ne mogu. ne mislim ja da bi i ovaj Suad bio bolji, naprotiv, on je samo marioneta u rukama većih zvijeki iz SDA.ukratko, u Mostaru ništa novo. ma ne bi nama sa \"istočne\" strane smetao gradonačelnik bilo koje vjere i nacije da misli na CIJELI grad, a ne samo na \"svoju\" stranu. ovako... hajde, budimo pošteni pa recimo šta je to Ljubo učinio za CIJELI grad? ništa, osim pljačke i silnih trgovačkih centara (tu je pinka tj. ima tu mene). tržni centri koji zvrlje poluprazni, jer narod nema novaca,a novaca nema jer nema fabrika, i sve tako ukrug.
Pa i neosjecali se jadno kraj tebe LOPOVE......zato se ti sigurno neosjecas jadno......sa svim silnim parama koje si pokrao....a i sto bi dok je ovaca.....i to ercegovackih bice i vune.....zato vam ovakva BiH i odgovara !!!!!
PS u bilo kojoj normalo uredjenoj drzavi ti bi vec bio u zatvoru a i Dodik ti drug a i masa njih jos slicnih vama dvojici ali nece moci ovdje.....zato je i pravite ovakvom kakva je ......samo da nebi odgovarali za svoj silni kriminal.....a iza tebe ima repova da se vuce koliko hoces.....cuj politicar protiv kojeg se vode sudski postupci .....vise njih i on da nekome nesto prica.......pa moze vam se dok vam je omladina ovako glupa a narod pasivan !!!! BANDO
Bjedo ljudska kriminalna......sve i jedan i ti i Tihic i ona seljacina od Dodika tj satorski pjevac ......svi ste vi isti.....nepotizam i kriminal je to sto vas veze a ne ljubav prema svojoj domovini i narodu.....bitno je da si kupio kucu namoru.....kao kupio je tvoj punac.....sa primanjima mjesecnim od 500 km.....ma nemoj.....pa sto je nekupi u BiH a ne Hrvatskoj.........e da ovi forum ratnici nisu glupi i zadojeni.....vecina kao sto jesu .....nebi ovdje lajali jedni na druge .....nego bi izasli na ceste i potjerali vas.......u zatvore kriminalci.....al nazalost nemaju vremena.....od silnih kafica :(
baliye, OSTAJETE SAMI !!!!!!!!!!! DEFINITIVNO!
TOLIKO O TRECEM ENTITETU
ma pobite se musliči i Usaš...e pa da se RS malo razširi
Kako Hercegovac brise paksu? Uzme jedan listic tojlet papira (cicija) smota na 4 dijela i odsjece jedan ugao oko 10 mm .Poslije s*anja papir natakne na prst kroz rupu koja je nastala poslije otkidanja ugla smotanog papira i tim prstom lijepo obrise paksu a zatima drugom rukom uhvati za papir i prst i tako obrise prst.Komadic papira koji je pazljivo cuvao nakon otkidanja ugla uzima i njime cisti ostatke gova*a ispod nokta.Nakon uredno obrisanog paksu i prsta ruke nije potrebno ni prati.Stedi i vodu i papir sto je u Hercegovini deficitarno.
ALELUJA!
I hrvati su krscani, nemoj nas ti braniti alaha ti :-) Smrt islamofasizmu, sloboda hrvatskom i srpskom narodu !!!!!!!!!!!!!
Bratstvo i jedinstvo samo u KORIST Hriscana pa bio on ko bio!A kak nece bit(lazne statistike)kad Bosnjani spavaju tvrdim snom koje su im pripremali vise od sto godina \"dobronamjerni Hriscani\" komsije i cijela EU-a! Ovaj na slici nema nista Hrvatsko isto ko sto izdajica Tihic ima Bosnjacko...sve su to POTURICE u korist genocidnig nacista srba!Zivi pa vidjeli!Da Bog da i njihova djeca bila pomilovana isto ko sto su bima Bosnjacka i Hrvatska! BiH4EVER!
Hoćemo i mi statut...
doceo pa se para opljacao hrvate cijele BiH i sa on je najbolje a nas vodi do dna