Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo bi trebalo biti novinarstvo? Odeš na izbori.ba, otvoriš par biračkih mjesta (po mogućnosti u tamo nekim zabitima koje iz Sarajeva izgledaju preko svijeta, poput Bihaća i Gruda) i sastaviš \"analizu\" ni iz čega. Da ne pričam o tome kako je ovaj tekst mogla napisati svaka polupismena šuša sa pristupom stranici izbori.ba.
Zlatko će na kraju morati da titra mošnje Sulji da ga bar on podrži. Kako ide ca crvenim kmerima niko neće.
Glasao sam za SDP, ali sam se razocarao jer su krenuli ka zelenima tj SDA. Cak se raja i sprda sa njima kroz pjesme - http://www.youtube.com/watch?v=uWggmlHtxro Lose!
Koliko vidim ovaj tekst govori o tome koliko je naš narod nepismen ili je stvar u tome da je došlo do namještanja glasova odnosno da su oni koji su bili zaduženi za lažiranje zaokruživali upravo ove marginalce iz razloga da glasovi ne bi otišli onome kome su prije ovoga bili namijenjeni. Narodu se zaokrućivanjem ovih \"marginalaca\" zamazuju oči a narod ko narod...
Spahic je sramota Bosne. Toliko.
jeste Spahić ima u skoro svim općinama po 4 glasa!!!
BAKIR koji je podrzao BRANKOVICA..... Kako se ne sjetite toga kad glasate Brankovic najveci lopov poslijeratne istorije bih, dabogda se ruka osusila ko je god za njeg glasao
jesi se usrecio u P.M.
kako vas nije stid koristiti pojmove džematlije i džemat, pa nije se radilo o biranju imama već o politici. vi automatski sve birače tog mjesta svrstavate u vjersku skupinu i nekog nazivate vjernikom ko to možda i nije. ma sa sram vas bilo. vi se ko nešto borite protiv nacionalizma a ovakvom generalizacijom postajete najgori nacionalisti u državi
uzalud takvo prebrojavanje, kad oni koji ne priznaju zakone ove zemlje - nisu ni glasali....
aaa oplakah......Lijanović pobijedio u Bočinji....(smajlikojiseprevrće)
Podsmijavanje na račun ličnosti kandidata, nazivajući iste marginalcima i slično je još gore.....
Interesantan clanak, lagan i zabavan. Volio bih vidjeti vise ovakvih clanaka, a manje prepisivacko-prevodilackih pokusaja pisanja.
Podsmijevanje na račun pojmova \"džemat\" i \"džematlije\" nazvala bih papanskim. Danas se svaki đilkoš šprda na taj način, ne vidim da ovaj \"novinar\" pravi neku razliku.
Da budem iskren: glasao sam za Bakira, a vi se pu..ši.te