Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opština Tuzla je kao suvlasnik dionica preferirala RAM invest, firmu koja je postojala samo na papiru, a na radnike su odradili pritisak pojedinci da se slože sa Opštinskim prijedlogom. Muljaža koja je za cilj imala da Hotel zatvori a radnike istjera na cestu a da se zemljište uzme da bi crvena građevinska mafija tu izgradila stambeni blok i uzela pare. I kad APP nije prošao, oteše jedan parking i napraviše zgradu a već su u procesu kranja i preostalih parkinga.
@brcak108 Ni Bakir ni SDA u Tuzli nisu vladali nikad...
@brcak108 Valjda misliš sarkazam?
Sta je ovo danas Tuzla, a Govnazde Prdazde gdje su vijesti o njemu? Zanima nas Kurcazde Jebazde i sta se desava u njemu, a oni nam neku Tuzlu tu objavljuju.
Kakav genijalan plan. Nije mi jasno kako su uspjeli propasti