Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ali zato se grade privatne vile i vikendice za potomke ratnih profitera...
Tebra izađi loma u grad popi šta ja ću platiti veliki si udarnik Pa miša mu vazda si na klixu
Treba traziti od nacelnika Hadzibajrica da pokaze ugovor kome je dao na koristenje Bentbasu! Sve ce vam biti jasno.
Da se prisjetimo razloga negradnje. Vehabije su bile protiv zena u kostimima. Dobrodosli u moderno Sarajevo!
Hajde kod Čovića,on ima bazena
@vrlosamtirealan ako je ovo istina, onda je to sumrak civilizacije u SA
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nadjite investitora za kasarnu Jajce koja je u fazi raspadanja idioti jedni onakva ljepota propada...
Hajte kod Kasumovića na instrukcije. Grad treba da ima Gradske bazene. Nema svako priliku voditi djecu na ljetovanje ili na Terme (po važećim cijenama)...a trebaju i ta djeca plivati...
Zato je za vikend ulaz za roditelje s 2 djece 45 KM na Termama.
Mladi Muslimani su bili protiv granje hotela i bazena na isto imenom mjestu jer kazu treba tu Medžlis napraviti a ne da se kupaju polugole zene. Nemam nista protiv Medzlisa ali vise volim ove polugole zene🙂,sala na stranu Hadzibajric je dovodio inevestore al zbog blokade SDA nikad nista nije realizovano.
E to je zato što nam i politiku i ekonomiju vode vehabije i slični zatucani primitivni islamisti koja je nepojmljivo da se *gole* žene kupaju na bazenima.. Doslovno tako je rekao neimenovani zastupnik kad su investitori došli.. Imate tekst stari... Pleme vam yebbem primitivno!!! Zato narod ide po rs da se kupa.. Idiotti..
Nema problema imaju babini sinovi i dijasporci za Terme cenera
Načelnik laže. Nije mu u interesu. Zato će raditi trg Oslobođenja
Nekad olimpijski grad, grad rock’n’rolla, pravi multietnicki grad. Danas proislamsko i zamotano. Na sve to pod sapama kriminalne organizacije, bez ijedjog ozbiljnog infrastrukturnog ulaganja u zadnjih 30 godina sem u dzamije. Redukcije vode, psi lutalice, i propadanje objekata. Dame i gospodo- bosnjacko Sarajevo.
Šta će bazen smrdljivom,krezubom,ljigavom bošnji?
Sikter!
Ne da riđonja.ti njemu gologuz po Bembaši skakati.
U Općini Stari Grad tvrde da su bili pronašli investitora za bazen, ali da investicija nije realizovana zbog nerazumijevanja pojedinaca.......... Hehe to nerazumijevanje pojedinaca podrazumijeva koliki postotak????
Ima.mjesta za mesdzid sto bas tu, Bajricu nesta glumis nekog velikog nacelnika a 15 godina ti truhne bazen pa jel te stid fukaro,napravi taj bazen moras li ti sve biti u talu
Trazili investitora..... Mogli ste finansirati iz budzeta, do sada biste od zarade mogli jos jednu Bentbasu napraviti.
Ima ona jedna stara, Surfing on Bentbaša...
Veliki bazen za žabe :-D