Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propadaju banke pa propadaju zavodi i samo kad jednog dana osvane članak da je i manji entitet propao. Prešlo u naviku da im propada.
sanjas otovrenih ociju :DDDDDDDDD
@TM0 San ili ideja je početak svake akcije, ali ja ne činim ništa, a propade tamo sve. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Genocidna tvorevina svakim danom je na izdisaju. Zdravstvene ustanove su pred gasnjem sa visokim dugovima za poreze i doprinose. Rezimska RTRS koja svaki dan prica da je med i mlijeko u genocidnoj rs duguje 5,5 miliona KM za doprinose svojim novinarima i uposlenicima. Termoelektrana Gacko 2007 godine vrijedila je milijardu KM danas ne vrijedi ni 10 miliona KM, a CEZ je davno odustao od nje. Gdje je tu Alumina, Medicinska elektronika, sve se raspada. Hvala Milorade
@SabljaIslama Oni mislili moze samo ziviti od gusla i srpstva. Dajem im 10 godina i onda ce tražiti da ukine genocidnu tvorevini da bih se mogli nahraniti.
Izgleda da se na na prste jedne ruke mogu nabrojati prijeratni giganti koji su prezivjeli tranzicionu pljacku
Moraju gasiti muljatorske firme, kako bi sakrili kriminal.
Bošnjacima koji slijepo vjeruju Erdoganu i Turskoj preporučujem ovaj video koji je dokaz najveće pljačke Turske države od strane Erdogana u Historiji. Opljačkan je 1 Trilion Dolara ( 1 Hiljada Milijardi Dolara) ... Nevjerovatno! Nevjerovatno! ... https://youtu.be/vkjqgk6qseg
@Velez4za Djikane ako se brineš da ti pradjedove u Turskoj nebudu opljačkani onda idi tamo i rješavaj problem i nemoj ovdje kmecati po komentarima.
@osman.hadzic.7737 Nema potrebe da se vrijeđamo. Ako inaš hrabrosti pogledaj ovaj video...🆗 https://youtu.be/vkjqgk6qseg
Koji će im quratz tamo neki Zavod kad se gradi tamo gdje Duduk dozvoli i onako kako Duduk dozvoli ... ! ! !
Koje proso sa autom kroz genocidnu tvorevinu uvjerio je se i kakvom su stanju. Tamo kao da je rat tek zavrsio. Osim Banja Luke cijela Genocidna tvorevina je vukejebina gdje može naći vise razrušenih kuće nego ljudi.
u svakom slucaju je civilizovanije nego u teroristickoj vukojebini :)))
Neka neka, a Dzevad Galijasevic se bavi onom Mesnom industrijom Impro u Prijedoru sto je kupio Bosnjak iz Cazina, kada genocidna i rezimska RTRS pravi priloge kako se tamo meso kolje po halal standarima. Vidis kako mrznja zasljepljuje. Svako ko poznaje prehrambene i poljoprivredne nauke zna da je Halal standard jos stroziji i da je nadogradnja HACCP standarda. I takav standard se i na Zapadu primjenjuje u preradi mesa.
Neka neka. A neka se Dzevad Galijasevic bavi onom Mesnom industrijom Impro u Prijedoru sto je kupio Bosnjak iz Cazina, kada genocidna i rezimska RTRS pravi priloge kako se tamo meso kolje po halal standarima. Vidis kako mrznja zaglupljuje i zasljepljuje. Svako ko poznaje prehrambene i poljoprivredne nauke zna da je Halal standard jos stroziji i da je nadogradnja HACCP standarda. I takav standard se i na Zapadu primjenjuje u preradi mesa.
Genocidna tvorevina je organizam zahvacen metastazama , i kao takva nece i ne moze opstati .
Neka neka. A neka se Dzevad Galijasevic bavi onom Mesnom industrijom Impro u Prijedoru sto je kupio Bosnjak iz Cazina, kada genocidna i rezimska RTRS pravi priloge kako se tamo meso kolje po halal standarima. Vidis kako mrznja zaglupljuje i zasljepljuje. Svako ko poznaje prehrambene i poljoprivredne nauke zna da je Halal standard jos stroziji i da je nadogradnja HACCP standarda. I takav stanrdad se i na Zapadu primjenjuje u preradi mesa. Ipak namjere Galijasevica su da pljuje po Bosnjacima.
Nažalost, ovde u RS mnogo se svesno žmiri na jedno oko, i na ovo oko kojim se gleda, posmatra se šta se dešava u Federaciji BiH. Koliko se samo firmi preselilo u Federaciju, cela istočna Srpska ne može parirati jednom večem gradu u FBiH, ovo ovamo što ima od Bijeljine do Banja Luke se može kupiti za 100 miliona sva industrija i proizvodnja, celi sistem ne funcioniše,penzije se isplaćuju od kredita što je ostalo nešto malo, za 3-4 meseca bankrot.
Sve unistise... ☹️
Ima li jos ista u genocidki da Dudko i travascit Zeljko nisu doveli pred gasenje odnosno pred kolabs
dok u sarajevu nema vode oni o RS brige vode :DDDDDDDDDDDDDDDD
@CXC samo ti bleji mujo
@CXC mi imamo sve ono sto nam treba. trebali ti poslati kanister vode ? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
vas hrane pricom o ekonomskoj propasti RS i tako vec 22 godine :DDDDDDDDDD
@CXC da je tako ne bi RS ove godine obiljezavala 25 godina
@CXC 12 stoljeca hahhahahahaha mislis pod raskom,dukljom,turcima,madjarskom,AU...