Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Titova omladina je bila najbolja. Vrijedni i dobri mladi ljudi. Nisu bili ovoliko iskvareni kao ova danasnja omlaTina. A nisu imali ni mobilni, ni internet, a opet su bili i skolovani i skromni, doduse nisu znali za bolje, a li su cijenili ono sto imaju. Svaka cast Ferijalnom savezu i sretno.
Koliki je odron kod nas vidi se po 10-tak losih komentara na ovu vijest,pa ovo bi trebalo da bude najposjecenija vijest sa najvise komentara,ali nama treba hljeba,politike i igara.Nema ovdje zivota.
Moglo bi se prijaviti,mlad sam.
odmah...
nes jebat