Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne smije se zaboraviti ni ponoviti!!! drago mi je da postoje mlade snage koje nisu zatrovane nacionalizmom i koje ce okrenuti ovu zemlju u pravom smjeru
Svaka cast:)
Trebalo bi zatvoriti komentarisanje ovog članka! Nema se šta ovdje više komentarisati. Nikada neću zaboraviti taj dan i zvuk te granate koji sam čuo i tu noć. Najviše mi je žao roditelja! Molim neke da sada ne počnu sa groznim, fašističkim komentarima. Djece je bilo svih nacionalnosti i neka se nikom i nikada takvo nešto ne dogodi!
Šta uradiše Titovi generali na dan mladosti?!
Ja imam 26 godina, mogao sam biti na njhovom mjestu da je bilo drugacije. Ali hvala Bogu nisam i zato ne smijem zaboraviti te mlade ljude, koji su svojim zivotom platili cijenu moga postojanja. Ja ih ne mogu vratiti, ali ih mogu pamtiti, i uciniti sve u mojoj moci da se vise nikada ne ponovi. Nikome. Mladi liberali svaka cast na iskrenosti i dosljednosti.
Sretan dan mladosti !!!! Da je srece pa da nam sva omladina razmislja k\'o ovi mladi liberali !!!
Svaka cast Mladim liberalima sto se sjete svih ovih dogadjaja ... Prelijepo receno !!! Nikad se ne ponovilo !!!
Od onog datuma kada je srpsko fasisticki agresor u jednom danu ubio toliku mladost , ovo za sve ljude BiH, moze biti samo tuzan dan, DAN PREKINUTE MLADOSTI. Rahmet i pokoj njihovim dusama.
Pamtite i opominjite da nam se Vase Miskina, Markale, Kozara, Foča, Stupni Dol, Omarska, Srebrenica, Musala, Tuzlanska \"Kapija\" i sve druge bosanske i sve hercegovačke kapije nikom i nikada ne ponove...PAMTITE I OPOMINJITE!!! E sad dok se owakav masakr desavao po bosni.,Brena je pjevala srpskim fašistima i četnicima i sad ona dolazi da pjeva u sarajevu ovoj djecu koja su te godine rata molila boga samo da ostanu ziva... ZAUSTAVITE TO....TO BIH BILO SRAMOTA ZA GRAD SRAJEVO....
NEK VAM JE VJECNI RAHMET - POCIVAJTE U MIRU
SRETAN DAN MLADOSTI!...............pocast zrtvama...................
Sretan Dan mladosti-rodendan marsala Tita! ne zaboravimo mladost Tuzle.............
je li moguce da se zatvori mogucnost komentarisanja ovog clanka
SRETAN DAN MLADOSTI! uz sjecanje na mladost Tuzle koja je stradala od istih onih fasista protiv koih se borio nas predsjednik TITO!
Zalosno svarno da tolika mladost izgine na kapiji za osvetu zbog Brcanske malte. A takav revansizam samo produbljuje jaz medju ljudima, prolivena krv se ne zaboravlja generacijama, i nikad vise nista nece biti isto...