Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir Izetbegovic je najgori...Za njega ne treba niko da glasa...To bi bilo za nas pogubno rjesenje...
dok borci prose on sa šajom i slčnim se šepuri po gradu.babo njegov je obećo zlatne kašike a dao bezvrijedne papire.pitate li se kolika je invalidnina borcu bez noge,ruke itd.napomenuću vas da je sin od čečenskog precednika pogino na liniji,a bakir spavao u sefu centralne banke.VALJA UMRIJET BAKIRE!
Ti sigurno ne predstavljaš to RJEŠENJE
Znate li kako nacionalisti zovu one koji to nisu? Komunisti! Znači ako nisi nacionalista onda si komunista, ne postoji ništa treće, kako su samo ograničeni...a ako slučajno ni ne izađeš na izbore e onda si tek komunista, a oni kažu doduše komunjara...
Nacionalisti su obične k.urve!
Bravo trebevic!Jedinstvo bosnjaka?hahaha.JEDINSTVO BOSANACA PROTIV PRIMITIVIZMA,stoko nacionalisticka mamicu Vam!
Ocito su ovde neki komentatori pmijesali Boga, religiju, islam i sve vezano za vjeru, sa ljudima odnosno neljudima kao sto su izetbegovici.Sta oni predstavljaju za vas, Allaha, mozda . Spustite se na zemlju i osvrnite oko sebe fasisticke gnjide.
LK i ja bih volio da Bakir bude glava SDA, a onda na izborima da izgube kao nikada do sada u što uopšte ne sumnjam. Živi bili pa vidjeli!
koji boshnjaci pa boshnjaci su nakaradan narod postoje bosanci i hercegovci a boshnjaci su pichke neobrazovane yebo vas bakir u usta boshnjachka retardi
ne ne ne, nema nam pomoći... tu tututu dududu, lalal lalalalaaaaaaaaaa ne ne neeeeee nema nam pomoći... tudududu duud udududu , lalalla lall la la laaaa \"Za sebe je Izetbegović večeras kazao da je vaspitan u bosanskom porodičnom duhu koji tradicionalno insistira na poštenju\"
Bakiru svaka cast, to je cestit covjek, samo naprijed, Bosnjaci su uz tebe!
Selam Drago mi je da je Bakir kandidat za novog predsjednika SDA.. Voljela bih da Bakir i bude predsjednik SDA tj. osvoji kandidaturu.
karina od covjeka
http://radionova.com.ba/uzivo
Kako bolan fantom nigdje dokaza? Svaki dan kad idem na posao prođem pored javne kuhinje i vidim kakvu smo demokratiju dobili! Nažalost pobrkali smo pojmove tražili smo kapitalizam a dobili kriminal! Prijatelji Šajo i Hasan Čengić su očiti primjeri Alijine demokratije