Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo osiguranje nemaju osnovne ljudske uslove a da imaju osiguranje.
Ova Prdneš dama jedva izbjegla zatvor radi poslanika HDZa Jovića pa odmah u novo krivično djelo. Što se poslanici sa njom zamaraju, kad ima SIPA !
Da li je kladionica ostvarila kakva prava po osnovu ometanja prometa, duševnih tegoba, pada kvota, i drugih posljedica bitnijih od porodica?
Je li zbrinuta familija od teroriste
"Ona je rekla da je poduzela mnoge stvari koje se tiču pomoći poginulim vojnicima." Valjda mislis njihovim porodicama ministrice draga, osim ako kao vjernik nisi neke dove uputila.
o vjernice teski...
Dileri.
a ministrice i govana ...
Poslanik Sokolović obavijestio PArlament o istupanju poslanika SDA u nezavisni klub , čime se SDA RASPALA na državnom nivou, a FAhro je drži na Federalnom od raspada pod uslovom da bude oslobođen na sudu ! :(( U tako POVOLJNOJ atmosferi će pristupiti glasanju o AKCIZAMA !
je ovo ona što šalje vojnike na specijalizaciju na hodočašće i hadž
kod ove Prdeš se nikad ništa ne zna, tako je bilo i kod odobrenja da OS učestvuju na proslavi genocidnog đikanistana!
Tito = masovni ubojica!