Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oporezuju posteno zaradjen novac, a ne oporezuju dobitke na kladionici. Puu
@gooUser1568467505 da Bog da mu za lijekova trebalo ko ide u kladionicu i svjesno finansira hdz
@gooUser1568467505 a kada Fuad na opcinskom nivou zeli da uzme vece takse kladionicarima, tada se pojavi SDA da sto vise blokira, cak je i premijer ZDK tu odluku proglasio vitalnim nacionalnim interesom za Bosnjake i poslao je na ustavni sud
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne volim sdpovce na čelu sa ovim Maškanom, ali svaka čast!!
@Galicia225883 SDP je trazio da se ne uvodi PDV na najbitnije namirnice, lijekove i skolski pribor ali ne, narod je glup pa podrzavao SDA zlotvore koji su insistirali samo na PDV-u za sve isto pa do danas gule kozu sa ljudi. SDA najvece zlo za bosnjake!!!
Nediraj kladionice, to je hrvatski nacijonalni interes.
čuj Fahro hoće povećanje minimalne plate :D doduše njemu je svejedno, on svoje radnike nit prijavljuje nit plaća :D :D
Prijedlog je da nema poreza za plate do 1200KM, ko ima 1400KM..place 200KM, ko ima 1800KM..place 600KM...ko ima 4500KM...3300KM..itd.. tako da cemo svi imati 1200KM platu … :) :)
Sjednica parlamenta FBIH je pocela pod parolom: "Vecim porezima protiv odlaska BH radon sposobnih u Njemacku, Ameriku….."
Samo vi za svoj interes radite..a narod ko hebe,smece politicko!
Samo oboriti ove zakone po svaku cijenu, Fadil & co. nikad ništa dobro nisu uradili.
oporezuju dobitke od igraca..a kladionica milijone uzima a ne placa drzavi nista
Za 5 godina politicari nece imati koga da oporezuju osim samih sebe, jer ce ostati sami u ovoj ludari od drzave.
Nermin Niksic plata 5300 KM, Zekan Helez plata 5250 KM, Sasa Magazinovic plata 5350 KM, Damir Masic plata 4450 KM, Irfan Cengic plata 4100 KM, Elvir Karajbic plata 4700 KM, Segmedina Srna plata 3700 KM, a uposlenici SDP partije nemaju uopce platu, a i kad su im isplacivali davali im 450 KM. To je ta principijelna socijaldemokratija, ili daj meni a onom mom do mene daj od sake do lakta a neka SDP sirotinja bere i jede zaru. Nema gore bagre, bande, lopova, reketasa, nepotista od SDP bagre.
@RepublikaBiH2 ima, oni iz SDA!
samo povecajte minimalac i rijesit cete problem egzodusa
Legalno posluju firme koje daju platu 600 KM ( i to velike firme tipa Sprinda), u koji je uračunat i topli obrok i karta. Mislimo o tome. Probajte živjeti sa 600 KM total mjesečno.
Svugdje drzave imaju mafiju. Samo kod nas mafija ima drzavu. Loto se oporezuje, svaki prihod se oporezuje. Izdavanje stana na dan se oporezuje, zasto ne bi i kladionica?
idiot lafo nešto zna a u stvari je kravar zašto se krije da taj zakon nosi porez na topli obrok prevoz i regres sad znate kravar i seljačina lopovska familija
U ovom trenutku bilo kakav porez na dohodak i PDV ne mogu koegzistirati! https://goldsilver.com/hidden-secrets
Prvo izborni zakon pa sve ostalo