Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neki Mirsad iz Goražda izjasnio se kao srbin da ode u Dom naroda i dolazi iz koalicione stranke sa SDA. Rekoše neka Liberalna stranka što samo u kantonu Goražde postoji i najveću lovu uzima ucjenjivajući sve redom što znači da je naletila neka stranka kopija SDA i takvim taktikama lovu mazija. Heroj grad nema dijalizni centar ali ima zato Mirsada srbina i onog Fejzića Hrvata, a čak i nekog Mladićevog ađutanta sa automatom koji uđe u federalni Dom naroda, sve ih je SDA stvorila.
Sa'ce to sve pogurati pistoljdzija Tatarin. Tesko ovom narodu sa "narodnim vodjama" tipa Mujagica Rasima, Aide Obuce, Emira Okovica, Seja Tatarina. Ne zna se ko je od njih beskrupulozniji i veci licemjer. Ja licn mislim da je Aida najbesrupuloznija, a Okovic najveci licemjer.
Nema adekvatnog imena kojim bi se mogli nazvati!
jah ali je narod glasao za njih tako neka i ispastaju!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko je zivota unisteno zbog ovoga🤔🤔🤔🤔
Reče Sabira Bešlija najveća ovozemaljska ubleha, inače član LSa odakle nam dolazi Velemir Tanović i svako zlo u Goraždu.