Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dokle više. Znači ako imam fiksni telefon, ja ću da plaćam RTV taxu, a neko ko nema ne plaća i nikome ništa. Zašto bi ja bio u neravnopravnom položaju u odnosu na te koj nemaju fiksni telefon. Neka prestanu sa ovom praksom, a RTV emiteri neka nađu drugi način za prikupljanje harača
CITAV SVIJET GLEDA BARCU I REALA!!!!!!!!!!11 PA MAKAR JEDNU UTAKMICU DA SU OTKUPILI!!!!!!!!1 NIKAD PLATIT NECU!!!!!!!!!!
JELI ZEDO SELJACINO, HOCU LI PLACATI I NA CIPELE I JAKNU? PLACAS LI TI TAKSU NA TVOJE KRAVU I OVCE?
@ZEDO: Izvini kulturnjak nisam te prepozn\'o. Odakle bilo kome pravo da meni naplaćuje nešto što sam kupio OD SVOG novca? Kakvo bolan posjedovanje, de se presaberi molim te. Okani se tih \"modernih\" načina za pljačkanje običnog čovjeka.
@dali (piše se odvojeno nepismena srpska seljačino) poturimo ti mamu i seku pod osunećenu kurčinu
PA MORA SE PLAĆATI RTV TAKSA, TO JE STVAR POSJEDOVANJA, A NE USLUGE PROGRAMA, SELJAČINE BOSANSKE !!!!!!!!!!!!
E ako nastave uz telefonski racun opet naplacivati rtv-taksu ja cu odjaviti i fiksni telefon pa nek se yebu svi zajedno hahahahaaa
Taksa i netreba i nikd i neglad tvf nista nema bolje da se placa hayatu....
kada nam predočite statistiku plačanja RTV takse sa svih prostora BIH, velika je vjerovatnoća da ćemo ili više nikad plaćat nećemo. SRAM VAS BILO. Šlepate se uz telekom operatere, niste u stanju sami, putem pošte račune distribuirati. CCCC A o programu i da ne pričam. SRAMOTA
KOJA GLUPOST, BITI PRISILJEN FINANCIRATI NEKOG KO RADI PROTIV TEBE I KO ZELI DA TE UNISTI! \"JAVNI SERVISI\" KAKO IH NAZIVAJU NJIHOVI VLASNICI.!! SVAKA SEKUNDA NJIHOVOG PROGRAMA JE ANTI-MUSLIMANSKA, CAK I ONO PAR RAMAZANSKIH EMISIJA, I TO SU IZVRATILI NAOPACKE, KOPI.LAD. Eee, NEMA LOVE NI OD MENE A NI OD MENI SLICNIH!!
Oduševljen FTV, programskom shemom, vlastitom produkcijom, crno-bijelim filmovima - PREDLAŽEM: Rasformirati i nakon toga formirati Novu FTV. Naplata takse ne treba postojati, državna je to TV, neka se finansiraju iz budžeta. Kadrovi sa FTV, većinu zadržati, kompletno rukovodstvo OUT!
Upravo tako pored Reala da gledam Partizan i još da platim, neka vam Dodik plaća i onako ste u njegovoj službi, Marijana maknuše na jedan poziv, dosta više i vas !
E VALA ODAVNO JA NE PLAĆAM, KOME BA MAJI I ONOM DERPEU DEJANU, DA GLUME OD NAŠIH PARA NEKU ELIZU. OD MENE NIKAD !!!
placati rtv taksu i gledati beogadske klubovee ????? ma mrs tamo :) nisam nacionalista,ali sam patriota!
ako se rtv finansira iz pretplate onda neka ukinu reklame, vec bi oni i pare i jare
niti sam placao niti cu platiti neka ih lagumdzija finansira imaju vise radnika nego cnn-bbc-al jazira zajedno i preko mojih ledja nece ici tako