Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocito usa lude kauboje shvata samo bosnjacka inteligencija. Mi ostali moramo na dopunske kurseve iz pismenosti.
sta sad da se radi kad sud donosi presude koje nisu u skladu sa konvencijom o genocidu, jedno od to dvoje nije u redu, suprotne su i ne slazu se nikako. I sad kriv neki tamo zvanicnik koji kaze, ljudi, ovde ne stima nesto, ovde pise ovako, a onde onako. I sad ti balkanoidu budi pametan i shvati usa guzonje i lude kauboje.
Sta je cilj upotreba bombasticnih rijeci, ciljevi usa i ostalih satanistickih vladara planetom zemljom.Da lakse ucjenjuju i ostvaruju svoje ekonomske i ostale ciljeve osvajanja planete i dominacije, jezikom naroda receno otimacine i borbe za prezvljavanje, kao u dzungli.
Genocid ne moze biti na ogranicenom prostoru, i to pise lijepo. Nije niko kriv sto naturate nesto sto ste sami nekada napisali a sad to sto ste napisali nastojite izbrisati. Ima crno na bijelo. I sta je tu cudno.
Genocid je namjera da se fizicki unisti neki narod. A tog nije bilo. To svi znaju.
Branimo reputaciju haskog cirkusa do zadnjeg balkanoida!!!
Kad se vec napada nesto na nebu, treba gadjati pravo u Boga!!!
@i tako Ne jednom, ne dva puta, vec je PET PUTA ZAREDOM taj isti narod glasao za ove koji su svo vrijeme na vlasti. I opet ce glasati za iste. Poslije glasanja nema kajanja!
Dok se oni bave nekim mrtvim, kojima ni kosti vise ne postoje, zivi pate svoje najteze patnje i muke od postanka planete!!! Milioni i milioni zive od-NICEGA!!! Koje licemjerstvo!!! Koji kretenizam, vjesati vas treba sve redom!!! Narod stenje i grca, pati se i jauce, jauci se cuju do neba i dalje, strasno da strasnije ne moze biti, umiru bez lijekova, bez doktora, bez struje, bez vode, a ako i imaju, ne mogu platiti racune, nemaju od cega, nemaju za hljeba!!! Gladni ljudi u Evropi u 21. vijeku, milioni gladnih i napacenih!!! A ovi uvijek jedno te isto. Vrijeme ide, leti, dogadjaji se smjenjuju, dajte malo da vidimo sta je sa zivima, ili poluzivima!!! Ovi mrtvi vam sluze da zahebavate ove poluzive i da zaborave da su gladni!!!
Poslije h Ebanja nema kajanja. Ali ima alimentacije. ;-)
Ovom prilikom saljem apel muslimanima d aprestaju slaviti 500godisnji genocid osmanlija nad nemuslimanima u BiH davanjem imena okupatora ulicama, trgovima itd.
cijeli prostor ex- Jugoslavije nije nista drugo nego jedan veliki logor sa manjom samoupravom i cuvarima u vidu umobolnih politicara.
LJUBAV BA.COM KOJI VAM JE KU.AC VISE ??????????
A ko je odgovoran? Sad, pojela maca...Uporedite cifru koliko ih je zadnjih petnaestak godina naprasno umrlo do pedesete i neke cifre oko kojih se ovde sporite, pa da vidimo rezultate. Dokle vise narodu prisjedate na muku, sram vas i stid bilo sve redom, ma crkli dabogda svi guzonje politicari ove planete!!!
Milioni ex-Jugoslovena ce, ili su, poumirati od bijede, gladi i neadekvatne zdravstvene zastite, kako se to zove?