Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za stanje u Mostaru je kriva politika HDZ-a i SDA koji jos od rata upravljaju ovim gradom i jedino njima odgovara to stanje
pa SDA sve zivo opstruise, i sve zivo koci.. ni prije nisu nista radili, vec bacali prasinu u oci narodu a sad kako nisu u vlasti javnoo nista ne rade.
Pa dok oni skontaju sta im treba, tad ce vec biti kasno... Tako je uvijek!!!!
SDA je protiv svih prijedloga iz samo jednog razloga, zato sto nije u vlasti, a svi su svjesni da se izmjene zakona i reforma moraju rijesiti ako zelimo u EU, a ostalo je sve politikanstvo
NATO put BiH moze imati samo kada RS ne bude deo nje ili kada u BiH ne bude ni jednog srbina,do tada ulazak u fasisticku organizaciju NATO bosnjaci i hrvati ce jos dugo cekati.