Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve najbolje, Bosno i Hercegovino! Narodu treba jedan konkretan znak da ne gubi povjerenje, koje je u ovoj zemlji porazbijano!
V.l.Z.E _ N.E.Ć.E _ B.l.T.l _ U.K.l.N.U.T.E ! S.V.E _ J.E _ P.R.E.V.A.R.A !
Vidi ovo. Pa ja cu da glasam sa SDA. Ovo je njihova zasluga. Bravo SDA, evropo stizem. Bakire volim te i da bog da nam rodio jos jednog potomcica Izetbegovica da nas mozete handriti jos 100 godina.
Bravo! Pa mi smo u EU po prici vec od 2003. godine. Dajte, pustite se suplje price. Koji su to mafijasi, cekali cetiri godine i sad kad im treba glasova odjednom eto viza. Sve su oni to spremili fino. Zasto se ovi uslovi nisu mogli ispuniti prije 3 godine?
Koliko su puta ovo pisali, jednom ce i pogodit!
mirno spavajte, u europu bez viza !!! NAROD ZNA !!! dobro razmislite za koga ce te glasati..
E Englez, ti i ja smogli smo snage da komentarisemo ovu vijest... Da je kakva vijest gdje se spominje jedna od etnickih, nacionalnih, vjerskih skupina, dosezali bi komentari do brojke 100 (a i vise), no, kad su u pitanju vijesti koje nas mogu obradovati... E onda... Dobro su nas dresirali, i izaprali nam mozgove.... Nije Pavlov trebao na psima dokazivat teze, mogao je uzet nas... Kazes nam Hrvat,Srbin,Bosnjak... i sta se desi.. pa naravno, odmah se luci slina.
vidi ti SDP portala sarajevo-komunisticki-x kako vole da pricaju o evropi na vijestima a pljuju na sve zive i mrtve strance na forumu gdje se manje primjete. koji ste vi shizofrenicari.