Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednostavan princip.. Poseri pa poliži.. Odluči nešto pa ne sprovedi pa nakon 2 dana ukini.. Apsurdistan pri svom najjačem izdanju
sreca pa su gluplji od njih jos samo njihovi biraci tj. SDA gamad
Ovo mi liči na izvinjenje...e moj Nefiću, pa da li neko poznaje zakon da ministru kaže da vlada ne može donositi odluke po kojima bi se kaznjavalo...da to može smi uraditi zakonodavno tijelo izglasavanjem zakona i izlaskim u službenom listu. Maloprije čitam izjavu onog advokata kako je sve po zakonu, jadna majka koga ti budeš branio.
..a ministar SBB pulen.Konaković SDA...Lukić peta kolona...koji bučkuriš.
neko mora odgovarati za ovu odluku, ipak je to bio trosak za ljude koji su kasnili na posao ili su se morali snalaziti na razne nacine, autoprevoznike i mnogo firme koje se bave transportom, a da ne govorim i o policajcima na terenu koji su trosili svoje vrijeme na pisanje opomena umjesto da se bave drugim stvarima. nije proslo sve dzaba kako pricate.
Nesposobne glavurde u vlasti i nista se bolje i ne moze ocekivati. Sto ne kaze sto su ukinuli sistem par-nepar? Nisu ukinuli zbog toga jer se procistio zrak. Zakljucak se namece da je sistem par-nepar potpuno neefikasan a jos tome kad se doda da mozda postoji i element nezakonitosti.
i kamion speeda pride ;D
Rece strucnjak za sigurnost i aero zagadjenje
Kazem ja vama,ne mogu vam pisati kazne.Nije definisan zakon!!! -Ovo je namjerno napravljeno za vrijeme "katolickog Bozica".Prevencije radi teroristickih napada...Mozda jeste smijesno ali tako je!
Ne jebu nas ni teroristi brate moj, zadnja smo rupa na sviralu. Nismo mi neka Turska Njemačka, Francuska, a nit je Sarajevo Pariz, Istanbul itd
Nefiću.....možeš i ti kakiti :-D
Nefić djevojčica.
nerazumijem ove likove, kao da uzivaju da ih ljudi mrze ,psuju vrijedjaju.za posmatranje.imali kakav pshiolog ili psihijatar neko ko je kompetentan,da nam malo objasni ove psihe.
Nefiću šta bi s Onim momkom što si ga udario Autom jesili Odgovarao đubre jedno Kriminalno
uhljupe. situacija zagadjenog zraka je zadovoljavajuca. pu
De ba skinite ovog Nefica , pojma on nema, retard zesci, 100 godina na ovoj funkciji, mrs majmune u penziju, nek mladi dobiju posao. Kooji ces n curac ti.
Hahah evo Nefe kralja propadanja ... stanje zadovoljavajuce jel tako zucko :-)
Kakva upozorenja? Jednom kad uvedemo par -nepar moracete da se pridrzavate?
Situacija je pod kontrolom Neficu
Kvaliteta zraka je zadovoljavajuća.