Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amin da bude bolje
Svi jedva čekaju da galsaju za vas u RS-u. Imali ste bratstvo i jedinstvo, bila vam je draža nezavisnost, jer ste htjeli nadmoć...TU priču neće nasjesti niko, a ponajmanje na tu minornu stranku bivšeg direktora Fonda PIO...za njega ni njegovi ukućani ne glasaju...
Uhljeb Senada sepica ,u sluzbi Milorada Dodika!!!!
Fuad Kasumovic i Senad Sepic?? Ta dva kriminalca i te dvije hulje, ljudske nistice da nas povedu u nesto bolje??? Srami se Nedime Civicu s kim si u safu!
A zasto jadnice nemozete i vi biti dio price svih udruzenih stranaka u cetnitetu, u borbi za ugrozena prava Bosnjaka i Hrvata. Zasto dijelite to malo naroda u cetnitetu? Odakle vam pravo da se neborite za ugrozene ucetnitetu.
puuh ti facata ...
Zoran Mastilo?! Grohotom se smijem... http://www.frontal.ba/novost/65575/zoran-mastilo-otvoreno-nepismeno