Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dnevna doza Mileta
Cuveni Camilov advokat...
Jako stručna analiza i objašnjenje. Svaka čast!
dobro zbori
Moj Nedime,,šta nam ovo rade,, decenijama. Šta prešo crvenu liniju, odavno je pregazio sve moguće linije , ali Oni imaju samo svoje LIČNE interese i funkcionišu po svom nahođenju a ne po stvarnim dešavanjima.Oni hoće da se stalno dižu TENZIJE jer tada Oni ,,OKUPATORI,, uzimaju sve u svoje ruke i Okupatorski rješavaju probleme.OKUPATORI !
što je on relavantan , ustavom se bavi ? what ? Krivica je u pitanju
Uredan je Nedim
Za mene je jako velika i pozitivna stvar da je Klix.ba poceo da daje tuzilastvu imena i prezimena nasih forumasa koji nazalost samo sire mrznju i na svaku temu odgovaraju vulgarno sa nacionalnih osnova i sa puno mrznje. tim ljudima ne bi trebalo dozvoliti da se javno izjasnjavaju.Nasa djeca citaju ove forume i sta se mogu pretvoriti citajuci sta forumasi pisu
Mišljenje ovog lika je tako nebitno, evo pročitah sve i vidjeh da samo Hrvati i Srbi rade na Separatizmu dok Bošnjaci nevini, nigdje i nikad nevin nije postojao, čuj problem jer je čović predsjednik HDZ-a, ko ti dade poso nije dobar sa glavom.
Lakse je izaci na kraj sa Klix komentatorima nego sa ljudima koji drze moc i kao takvi mogu nanijeti stetu.
E vala svašta, čuj "manji bh entitet ". Pa hebem li ga, ima li ga manjeg od islamskog rezervata 23,6%. Da nije gužve na Vranduku, sa jednog kraja rezervata na drugi stigneš za pola sata.
ja se ne slazem da se bas tako zove, al idiotski je entitetu dati ime republika. isto kao kad bi ja svom djetetu na ime dodao dr. Ime i Prezime pa bi bio kao doktor a da medicine nije ni vidio.
Kada su u pitanju uniforme,mislim da ovaj expert nije u pravu.Bio sam u ratu i nikada nisam vidio djikane u plavim uniformama.Paradne uniforme su jedno,a ratne drugo.Volio bi da izgubi na sudu,ali ovo je mlacenje prazne slame.
Dodik je vec uradio nepopravilju stetu , mislim ekonomski je unistio RS I pokrao , I broj statnovnika se drasticno smanjio I to sve da bi ostao na vlasti , zivi od kredita I MMF , apsolutno nema nista da ponudi osim suplje price I SKRETANjA sa zivotnih tema , nikad ga nisam cuo da prica o ekonomiji I razvoju , na kraju balade to ce sve nas skupo kostati , odliv stanovnista , zaduzenost , ododse investicije u druge zemlje , visoka je cijena njegovog lopovluka koju svi placamo a najvise RS
cuj rijeci experta, tuzilastvo treba dokazati da je mile presao crvenu liniju. pa to znam i ja koji nisam expert 🙄
šta ti je Kemo Ademović ?
Mislim da pravni ekspert ne bi trebao tumačiti političke odnosne već samo pravne aspekte na šta se odnosi i naslov ovog teksta.
Tačno je da je bez političke volje teško spriječiti dodicka u tome. Ipak, to nije opravdanje za nerad sudstva i tužiteljstva. Mislim da ne postoji ni jedan čovjek u našoj zemlji ko ima povjerenja u ove institucije.
Ne treba se zavaravati. On je dobio validne glasove. Znaci da svi oni sto su ga tamo zaokruzili imaju iste zelje, secesiju, ratove i tako to. Ne zele suzivot. Samo srbi i tako to.. Treba to drzati pod kontrolom. Institucionalizirati to ludilo...
@prvimaj odakle ti ideja da neko želi secesiju irat ako je glasovao za dodika ili bilo koga drugog?jesi li ti dobro?