Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đesi muki uvalim ti tuki !
Gamad genocidna i fasiticka bi htjela sve da izjednaci.Dodik je na vjetrometini,i pokusava uvuci beograd u ovu laznu igru,kako bi zakomplikovao stanje u Bih.Necete moci nista uraditi,i jos je Karla del ponte 2003 god.taj slucaj okarekterisala kao neutemeljen i citava optuznica je odbacena kao neosnovana(lazna(.Taj dokument je u Beogradu i svi ovi sumari u genocidnoj to znaju,ali traze nacin kako da se stvari zaostre,a pogotovo da se skrene paznja sa traktoriste zbog optuznice za kriminal i korupciju.Trzaji frustriranih psihopata u sumskoj su ocigledni,i kontrola se gubi u svakom pogledu.Znajuci istinu da nikad nece moci da ostvare svoj zlocinacki plan(sumska kao nezavisna) na sve moguce nacine pokusavaju da drzavu Bih koce ka napretku i eu integracijama.I mislim da se vrijeme polako priblizava kad ce se dodik i njegovi klimoglavci smaknuti sa politike u Bih.
Ne moraš. Za godinu dana će Srpski ministar biti na tvom mjestu pa će on potpisati. Zločinci idu u Srbiju, nema tu puno priče.
spremamo se za izbore, ha?
kakao ste naivni ljudi, pa ako dodje potjernica interpola ti ljudi koji su optuzeni mogu hodati samo po federaciji BiH, ako ih zaustavi policija RS zbog brze voznje bice uhapseni, budite malo pametniji ovaj je veliki demagog
Ministre, Srbija mora platiti odstetu nanesenu Bosni i bosanskom narodu.
CUVAJ MI BOZEEE, SINOVEEEEE, SINOVE SANDZAKA AMAN ,AMAN!!!SNJIMA JE BOSNA ZIVJELA VJECNO, MAJKA JUNACKAAAA, SNJIMA JE BOSNA ZIVJELA VJECNO MAJKA JUNACKAAAAAAAAAA!
@The_Joker poznato nam je pisanje Ive Andrica, i Mese Selimovica. Diskvalificiranje muslimana na svakoj strani. Pun si kompleksa covjece, nisi normalan. Lijeci se.
A kako ti to nećeš dozvoliti hapšenja Sadoviću?
To Tare care, reci im de... A, oni bi da hapse... Ma, malo morgen. Nek se uhvate za... Propo im cijeli projekat, dogovoren između Smrdije i Smrdske. Dobrovoljačka je bila samo proba za ostalo. Htjeli bi da smo svi krivi, da smo svi isti. Ma, zna to mudra hercegovačka glava. Nije naivan da ih hapsi. Pa, nek puknu, nek crknu od muke. A, ako te Tihomir smjeni, bit će najveći papak... Nedaj se care i nek ti je Bog na pomoći!
Ko tebe kamenom ti njega bagerom. Tako treba Sadovicu
Svaka casta, zasluzili su....
haha ja kad Tare vrisne!!! To Tare Bog te pomog\'o!