Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se ikada ozbiljno naplatila novcana kazna nesavjesnim vlasnicima prica bi bila drugacija,ovako nista od toga kao i sve u ovoj propaloj drzavi.
Cipovanje je u Sarajevu besplatno, tako da ne shvatam zasto neko to ne uradi.
Svaka slobodna zivotinja je divlja zivotinja i ujedno stetocina i nemoramo takva nacija biti ko fol neubijaj pse ali ljude ubijat je uredu.
Kolko god da su opasni mi smo gori od zivotinja pusti IH nek zive I'll vec ako pravite takve zakone ima agencija I u Dom vozite
Ljubitelji i ljubiteljice pasa su jako naporne i dosadne osobe. Pričaju o psima kao da se radi o djeci ili ljudima, ljube pogane njuške, tepaju im, prenemažu se, strašno se brinu kad ljubimac nema urednu stolicu ... Sa vlasnicima i ljubiteljima pasa, uvijek mi se zijeva. Osobe bez mašte, ograničene inteligencije, umišljene budale...
Jebeš zakon koji se ne provodi. Ko će na ulici provjeravati jesu li psi čipovani ili nisu? Koće prići "glavurdi" s psom od 100 kila da vidi je li čipovan i napisati mu kaznu? To mogu samo ovima što "vodaju" čivave i pudlice.
Šta ćemo sa psima rata i "tranzicije", to pitanje je prioritetnije od ovog koji stalno namećete.
Cipujumo cuke 30 konja vise SM CHIP TUNING
"gazde" mnoge treba namlatiti onako jer su pretežno debili..
Ja mislim da su gori ovi pojedinci iz vrha vlasti i da oni hore napafaju i razjedaju zivot obicnom narodu
puška u ruke i rokaj :)
mozes, rokni sebe prvog.
Previse gofna sumadijskih je ovdje. Bas previse. Pogledaj samo ovog nepismenog Improvizatora2? Dosao iz pasaluka siriti svoju nepismenost ovdje?
@Improvizator2 Upropašćavaju ili upropaštavaju?
stvarno ti nekome upucujes komentar o nepismenosti?
oopcija da se steriliziraju je najhumanija.. azili su budalastina.. a i trosak.. ovako mu copne jaja.. i nema kucanja a nema ni agresivnosti.. a uljepsaju nam parkove.. sto jes jes :D
Zaštićeniji su od nas, zahvaljujući finim i poštenim ljudima iz Dogs Trusta i sličnih organizacija. Sve to rade samo iz poštenja i dobrobiti pasa, nipošto zbog lične koristi..