Boško Čeko, glavni revizor RS
0
"Nećemo podlijegati upravljanju i kontroli"
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nas i krade naš nas srbin krade nama je dobro u nas.imamo ljeba rane i rakije.
Postujem Ceku i njegovo zalaganje za profesionalizam, ali mozda malo pretjeruje. Mislim, sta mu sad znaci da napise da su fondovi ok, kao da obican puk ne zna sta je prava istina. Kako god pogledas svodi se na isto - Suti i trpi.
Je li to ona banka sto je dala malom od Dodika tri miliona kredita (fol kredita) da mali ne klosari i ne drogira se po Laktasima? Doduse neka ih Dodik krade. Kad on zavrsi sa njima, tj. dok ode u corku ili pobijegne na Cipar u svoju vilu i to avionom kojeg je kupio prosjecni Pantelija kojem su cet*nici idoli, kad on sa njima zavrsi, oni za gaca imati nece, a sve ce im rasprodati. Vec jeste, jos im je samo ostalo da im zamazano dupe proda.
Da li ljudi trebaju vise vjerovati svojim ocima ili onome sto vlast kaze. Pa ovo drugo, naravno.
Free Srpska...