Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja zelim da se RS otkaci od BiH...i da sagradimo neki veeeeeeeeliki zid i da ih poklopimo velikim loncem i pustimo da se krckaju u svom entitetu narednih 500 godina. Ne mislim da BiH gubi bilo sta sa otcjepljenjem seoca poput Pala, Han Sljunaka i Sokoca, a malo mi je dosadilo da slusam svaki dan njihova seoska zapomaganja. Nek idu... ali , naravno pod uvjetom da ne mogu nikada uci u BiH, pa cak ni s ciljem tranzita.
Jesi ga to podudlao tati Dodicku... hehehe kondomu seljacki ulojeni
Bošnje naumile da cijelu državu vrate u srednji vijek ko što su već uradili sa svojih 24 posto. Možda će uskoro uvesti emitovanje TV signala u crno-bijeloj tehnici, a kasnije i potpuno zabraniti TV po uzoru na svoju braću iz pećina Afganistana.
Ja sile i televizije!!
Ovo me podsjeca na raspad SFRJ.
\"sarajevski impotentni cinovnicki pogled na buducnost ovog drustva\" .... ne koristi RTRS jezik mrznje...
Pa sta prihvatate srbadijo jedna? Vama izgleda samo noz moze suditi. Nama niste gore kad se fasisti pozivaju na demokratiju. Davno sam reko i stojim iza toga, - RS je genocidna tvorevina nastala kroz fasisticke ideje, a svi znamo kako se sa fasistima moze \"dogovarati\" - ORUZJEM I NISTA VISE.
Pod hitno referendum! Da se cuje volja i glas nevinog srpskog naroda, dali je za kaznjavanje RTRS, medijske kuce, koja nikad nije koristila jezik mrznje! Vas i samo vas Dodo
\"Radio- televizija RS konstatuje da je kažnjena zato što joj je sjedište u Banjaluci, zato što je Javni servis Republike Srpske i zato što ne koristi jezik mržnje....\" ovo je zemljace da se upisas od smeHa bre... hehehe... ne koriste jezik mrznje i ugrozeni ko 90-tih... pa stvarno dokle vise.. hehehe,.. pa vi ste sinonim upravo za to gore citirano.. srbi razumiju samo silu i nema vise, sto puta dokazali..
MAGARCI ! NE KVARITE VREME !
Podržavam odgovor RTRS-a. Pa da vidimo koliko su moćne tzv. BH institucije. Kad vole da se provaljuju i srozavaju neka to rade. Previše je RS jaka da bi je nekakva BIH kažnjavala.
Milorade, privatna imovina (normalno, tvoja RTRS, nastala otimačinom imovine TVBiH) je svetinja, ne daj \"privatnu\" imovinu
uhh sta sad da radim? valja mi citavu noc razmisljati i jesti slaninu. Napadose mi na moju privatnu tv
mamu vam j\'bem genocidnu odma ubacivaju da su oni srbi i da su im zbog toga slozili kaznu dabogda dobili 100 miliona a ne 100 hiljada kaznu pisam vam majku retardiranu
@ehehe @pa3ot kakkvi ste vi glupani retardirani