Saša Magazinović o Vladi KS
0
"Nećemo glasati za iste ministre"
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno je to da čovjek dolazi i zadržava sve ministre, a hoće prosperitet. IMAL MENE TU odlika je najmanje polovine ministara u što se uvjerite, čim vam nešto bude potrebno da riješite. Čapri se po gradu da je jedina promjena kad neko dođe, mjesto gdje ruča Vlada, a taj se vlasnik ubrzo razvije i osniva lanac svojih objekata. Tajo je obezbijedio svoje dijete, a možda ako ga recesija ne uhvati i unučad. Al ljudi što će Šara ministar izaći iz ovog svega pun ko brod... ,a rečeno je \"jedite i pijte sve što je od halala\".
Svaka čast ovom momku, više puta sam gledao na tv.u kako argumentovano govori o problemima građana. Ti i Komsic ste svijetli primjeri SDP-a.
Eeee...., moj Saša ! Nesto se promijenilo od kako je Tajo otisao? Sve dok se nadtajine taje ne smijene - mozemo pjevati - ,,sve je isto samo njega nema\'\' - sto na zalost mozemo zahvaliti i esdepeovom taji koji bi isto tako kao i izvjesni vjecnovladajuci bh vs federalni lideri izmislili Dodika da ga nema... ne placu patriote đaba za esdeesovcima... Cast izuzetku Zeljku Komsicu,...... S.Pudaricu, S.Popovicu i jos par postenih SDP-ovih clanova.
to sale majstore ...