Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda je tako k\'o što kažeš, ali je Banja-Luka puna kompleksaša manje vrijednosti u odnosu na Sarajevo.. Pa gdje se neće graditi kad je preselio cio Knin.
Čađo je zakon!
Sarajevo je najpraljaviji i najkorumpiraniji grad u Evropi i prenositi nadleznosti na njega je besmislica.Takodje Banjaluka je grad koji se vise gradi i koja ce po velicini brzo prestici Sarajevo tako da nadleznosti sa Sarajeva treba prenositi na Banjaluku.
politika sredstvo, gradis u očuvanja rezolucije genocida.
ovaj konj je poludio ko tebe sta vole pita
Pita se on samo tako..Rece covjek da nema viza,ako dobro citate....
Prije dvije godine je usvojen plan borbe protiv korupcije.Volio bi da je gospodin naveo koji su to akcioni planovi i koji su to ,,dobri\'\' rezultati???Pa zašto se bojite preuzimanja nadležnosti. Odmah će biti manje posla vama a i nećete se morati zamjerati svojim stranačkim kolegama.Slažem se da svako treba raditi svoj posao pa i vi radite svoj gospodine ČAĐO.
Cado je bandit banditeske policije u banditskoj zlocinackoj tvorevini tkz RS. Dovoljno je ovo reci.
Suti ti cadjo cadjavi, glup si ko malj.
\"To nećemo dozvoliti zbog niza razloga, a jedan od ključnih jeste taj što to nema nikakvog smisla i što bi bila potpuna zloupotreba nekakvih aktivnosti kojim se bavimo i realizujemo na putu ka evropskim integracijama“, ŠTA JE OVDJE PISAC HTIO DA KAŽE? MORON NEPISMENI! Ključni razlog je što to nema smisla?! Wtf!?
U mapi puta i ostalim dokumentima u vezi sa liberalizacijom viznog režima precizno se govori o antikorupcijskom tijelu, a ne o nekakvom timu, agenciji ili bilo čemu sličnome“, podsjetio je Čađo. pa da je precizno nebi bilo naglabanja....
Ja mislim da u RS-u nema korupcija...ne treba njima ovo antikorupcijsko tijelo...kod njih je sve po zakonu...dodikovom..
Riba smrdi od glave.
a to tebe ko neko pitao hoce li biti ili nece biti?! hajd se ti sine Cadjo probudi malo, da vidis da se ti u stvari oko toga nista ne pitas, bas kao ni onaj tvoj premijercic