Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tela 23-godišnjeg Agrona, dve godine mlađeg Mehmeta i 25-godišnjeg Ilija Bitićija pronađena su 2001. godine na površini masovne grobnice u Petrovom selu kod Kladova. U grobnicama u Petrovom Selu pronađena su tela još 67 muškaraca i sedam žena sa Kosova. Tela su dovezena u hladnjači, preko Istočne Srbije, a na njihovom ukopavanju u masovnim grobnicama u Petrovom Selu, angažovani su komunalni radnici. Utvrđeno je da su braća Bitići ubijena u julu 1999. godine, na policijskom poligonu u Petrovom selu, neposredno nakon završetka ratnih operacija na Kosovu. Oni su se borili u sastavu “Atlantske brigade” Oslobodilačke vojske Kosova. Bili su američki državljani, rođeni u Ilinoisu, u Čikagu. Pri ulasku u tadašnju Saveznu Republiku Jugoslaviju, na teritoriju Kosova, ušli su iz Albanije, bez evidencije kod državnih organa.Tužilaštvo u Negotinu je predložilo i da policija sasluša Obrada Stevanovića, bivšeg pomoćnika ministra policije. On je bio komandant operativno-potražnog tima MUP-a.
EVO I \"prolaznik\" ALIAS \"AKADEMIK\" (LAŽNI, NARAVNO, SAM SEBE HVALI ;-) :-D BIJEDNO JE TO, ALI I SVOJSTVENO ZA ČETNIKO-FAŠISTE ZATROVANE MRŽNJOM KOJI KORISTE (ZLOUPOTREBLJAVAJU) OVAJ SLOBODNOUMNI I SVJETSKI PORTAL SARAJEVO-X, JER NA PORTALIMA IZ GENOCITETA NEMA NI POMISLI DA SE ŠALJU KOMENTARI. DODUŠE, \"KOMENTARI\" LAŽNOG \"AKADEMIKA\" I NISU KOMENTARI, VEĆ HRPA BLJUVOTINA KOJI NORMALAN I CIVILIZOVAN ČOVJEK NIKADA NEĆE SHVATITI. BOSNA I HERCEGOVINA, DRŽAVA SLOBODE MISLI I IZRAŽAVANJA.
Nek je onaj lucifer Oli Ren sjaho s pozicije.... Fule se čini pošten momak ;) :D
Dok ne bude u bih-i jedan predsjednik, policija, drzavne institucije, itd....bih-e nema moguce funkcije i kontrole na svakom nivou..... prije sveg bih-i treba ustav i demokracija.............ovako samo srpski aparteid genocidne tvorevine......i cijela drzava bih-a i njeni gradjani su u jednm zatvorenom krugu umiranja......
nema zelenim u evropu samo vas lazu ha ha ha ha ha ha! bravo za AKADEMIK na komentaru.
@qqq Nema njemu lijeka, ovako nesto moze samo da napise vreca govana od preko 100kg, suplja i s vana i iznutra, prezivjeli abortus neke sizofrenicarke..
@AKADEMIK Toliko mrznje, pakosti, gluposti, frustracije, neznanja... Pocni se lijeciti sto prije...
ZA BA.LIYSKU TERORISTICKU USLJIVU PASCAD JE POTREBNA SAMO SEPTICKA JAMA U KOJOJ MOGU DA UZIVAJU U IZMETSLAMU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORIICKO NA SRED TABUTA HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU!
STA IMA NISAM VAS PREPOZANO PA NACI CETE VI NESTO DA NAS ZEZNETE HEH MORA BI NESTO STO CE SPRECAVAT
joj kad se ufatim noge sa ovog nesretnog balkana
keraclit, tebi pomoci nema.
vazno je eu-i da se setaju evropom srpski ratni zlocinci..........svaka cast eu-o namjetnuli ste genocidnu tvorevinu i drzite nas u tvoru genocidasa.....