Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam proteste i ne mogu da vjerujem.... cijelo vrijeme pjesma o Srbiji u pozadini.... strašnoooo....
SDP/NS/NiP funkcioneri, clanovi i kvazi botovi podrzavaju srpsku opoziciju PDP i SDS koji je zlocinacka stranka, koja je pokrenula rat protiv BiH i ciji su najvisi funkcioneri planirali, podrzali i sproveli i izvrsili najmonstruoznije zlocine i genocid, pa tako podrzavaju i Karadzica i Mladica koji su osudjeni za genocid, UZP i jos 10 tacaka zlocina ne zabiljezenih u modernoj istoriji, te se tako SDP/NS/NiP svrstali na stranu zlocinaca i zlikovaca.
SDA-ovci podrzavaju Dragana Lukaca, koji ispituje zarodbljenog pripadnika 5. Korpusa Nedzada Dizdarevica, i zatim naredjuje: “vodite ga”. Nedzad je potom ubijen, a njegov ubica osudjen na 6 godina zatvora.A ko mu je naredio da ga ubije mozemo pretpostaviti. SDA-ovci bi prodali i babine nisane.Kako vas nije sramota gnjide jedne.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gonite se svi u 3pm
Srbi ili Bosanci pravoslavne ispovjesti u BiH bi se jebali a da im ne udje . Hoće da budu veći Srbi od onih u Srbiji . I to im dolazi glave i na naplatu polako ali sigurno
Svi ste vi isti, svi bi vi potpisali ono što vam GAZDA KAŽE.....Mile ronhil vas je lijepo naguzio, potpisao je put u NATO...a sto je žalosnije u pozadini pjesma u Srbiji....
Milorade ostani, do konačne pobjede i suverene RBIH
U RS se barem dižu protiv vlasti, a u Federaciji raduju izdajničkoj smjeni Vlade KSA! U Federaciji se sva borba naroda svodi ma tastaturu.
...svi ste ista govna......mrs u pm
Pa kako nikad nece nista da explodira kad se ovako okupe majko mila.
tukan tukanovic
"gandijevski" ces ti popusiti qu.ac
Miloš i ustanak od prije 200g. Ovaj narod stvarno pati od te neke istorije u kojoj veličaju sve svoje poraze. Ima li iko u tom narodu da ga ne interesuje istorija, da ga interesuje samo nrmalne stvari kao što su dnevni život, plata, zdravlje, provod?.
Nebojša Vukanović: Milorade odlazi, oslobodi narod svog terora,, 4 #jes vala bosanski narod je umoran oslobodite nas
Vidim iz federacije se smiju,njima kao Dobro 😁
Srbi su uvijek bili podijeljeni na komunisticke cetnike i kraljeve cetnike. Ovako je Vuk Draskovic sa Kneletom 1991 u martu organizovao proteste protiv Milosevica, lafo on je protiv Milosevica, pa ga u drugim dijelovima Jugoslavije kao simpatisali. Ustvari zelio je vratiti Karadjordjevice i kralja, te masonsko-iluminatske zlikovce, da obnove Kraljevinu SHS. Onda ih je Sloba namlatio sa milicijom, vodenim topovima i pendrecima. Ne zele oni suzivot.
Uz tebe smo predsjednice. Narod BiH je uz tebe Sarajevo je uz tebe NATO Je uz tebe. PREDSJEDNICE NE MOZE NAM NIKO NISTA. ALAH TE NAGRADIO
E ne moze sad da ode, a na slijedecm izborima ce pokupiti glasove bosnjaka 😂
Jest mi ovo sve sega zivota mi. Narod kako srbi tako i bosnjaci ko ona kuglica na fliperu, gore, dole, desno, lijevo, mlataraju ih razne opruge, poluge, nabijaju se rekordi i cifre, a niko huda majko svoja da skonta da u svakom slucaju ta kuglica mora pasti u rupu i dolazi druga. Valjda ce skontat jednog dana politiku