Komentari (339)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radmanović je definitivno pokazao koliko je glup. Ekstremizam nije isključivo muslimanski. Svaka vjera, ideologija, ideja ima svoj ekstremni dio, pa su tako ekstremni dio njegovog naroda četnici. E, ti četnici će doći iz Srbije da podrže NJEGOVU stranku, što znači da su ideološki isti. Na koncu, o dolasku ekstremista iz Srbije nije govorio niko iz Sarajeva nego Vučić lično. Zato Radmanoviću, imaj muda i reci Vučiću da laže.
...nije on glup,on je Đikančina obična !!!
" Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ -„Laž je srpski državni interes.“ -„Laž je u samom biću Srbina“. -„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“ -„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“
https://www.youtube.com/watch?v=qz08B2u_paI&feature=youtu.be&app=desktop :D:D:D
Nadam se da ce gradonacelnik grada Sarajeva Ivo Komšic podnijeti tuzbu protiv ove umno-oboljele spodobe za izrecene uvrede gradjanima Sarajeva.
Poznato je da su Srbi sebi najveći dušmani, znaci na nama ostalim je da uzmemo čips kikiriki...bodrimo ih i sačekamo da se međusobno poubijaju. Naravno ovo vazi za one Srbe koji su uprljali ruke krvlju nevinih žrtava.molio bih učesnike pokolja da ne odugovlače i da se posvete onome što rade.
Usrao si se u gace zbog 78 miliona turaka. Nemoj bolan nece oni nista.A koliko znamo i ti si bio u Sarajevu i primao pozamasnu platu. Onda spadas i sam u te extremiste.
Samo ti laj Radmane eto turaka kad te ufate jarati,teško tebi,spremi masti da ne boli..hahahaaa
nadam se seljackoj buni obzirom da gradjansi rat nije izvjestan. pokoljite se medjusobno,jer gdje je srpski grob tu je srpska zemlja. zelim puno kvadratnih kilometara "teritorije".
Cijeli svijet zna da je NATO bombardovao SRPSKE EKSTREMISTE, i to u dva navrata! ISIL su bombardovali u jednoj kampanji a vas su u dvije! Samo da se zna.
Ljudi dragi sami bacaju kosku, pokrali sto se pokrast moglo para vise ne samo da vise nema nego niko vise i neda valja sada ili bjezat ili odgovarat a vlast draga graza nego ikada....
1600 ubijene SARAJEVSKE DIJECE su bili extremisti, nek si ti mirotvorac, i nekk vam je Sarajevo ostalo trn u oku, kako god ne mozete bez SARAJEVA... jadovi, zao mi vas je radmanovic
Ako je mislio na srpskog ekstremistu, Gavrila Principa, onda je Radmanovic u pravu.
ko je mislio na srpskog ekstremistu, Gavrila Principa, onda je Radmanovic u pravu.
Samo pisaj i seri po balijskoj gamadi...Dobro smo vas udesili otkopavacete se jos narednih 20 godina,...hihihihihihihiii
Bolje da drkas na maminu pičku,jer bi joj gamogao i staviti malo,pa napraviti sebi brata. Ološu....
hajde gnjido jadna zaostala na psihijatriju ako vec nije prekasno
[img]http://i.imgur.com/jiiI1bv.jpg[/img]
Da Nebojša ovako prolupa je nevjerovatno. Ovo je siguran znak velikog straha i neizvjesnosti koji su evidentni kod SNSD- ovaca! Na njihovu veliku žalost sada više nema vađenja.
Pada i manji entitet hahahahhah Palo je Kosovo gotovo je i sa šatro manjim entitetom sad će da rade za većinski Bošnjački narod Hvala ti Dodi