Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Rale Kako mi u FBiH postupamo sa svojim kriminalcima najbolje govori hapsenje Gashija,Orica i ostale bagre.A kod vas ni muka.Et vi ko ne znate gdje se oni krecu.Doduse u sumadiji se lahko sakriti pa je mozda i teze naci nekog u sumskoj,hebiga kad vam je murija nesposobna.Al mozda i cekate da se dobrovoljno preda ko vecina haskih optuzenika kod vas ;) P.S. Rijesil vasa murija ono ubistvo u BL kad covjeka digose u zrak jer je bio kod Bakira i slucajno povezao Dodija sa kriminalom ;) E moj jado jadni,ccc,nedo Bog nikome takvu muriju ko kod vas
ma ja sve ok, mi smo ga hapsili vec nije do nas, nismo nasli jebiga nije se sam predao, mozda je imao dojavu al mi to ne znamo ... da mozda probaju sa tarotom?
@Doc: Ja vidm bas ih hapsite pa sto vam se onda toliko slucajeva ubistava i slicnih sranja desava kad ste tako efikasni?!
Ccc,pa naravno.Nista oni ne znaju a pred nosom im ljudi setaju.Mi svoje kriminalce hapsimo dok to u RS-u nije slucaj.Jadna ti majka sa takvom murijom,ccc
inače RS je veličine SAD-a pa kad neko pobjegne iz Montane u močvare Luzijane, teško ga je naći. :)