{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Ne želimo da bivši političari kreiraju statut Mostara"

F
FENA
3.4.2012. u 15:22
1
0
"Ne želimo da bivši političari kreiraju statut Mostara"
1
"Ne želimo da bivši političari kreiraju statut Mostara"
Mostar
Mostarski Gradski odbor Asocijacije mladih SDA priopćio je kako je ta stranka spremna na sudjelovanje u svim raspravama oko Statuta grada Mostara sa svim akterima koji su legalitet za političko djelovanje osigurali na proteklim izborima.
"Kao politička stranka tražimo maksimalno poštovanje legaliteta političkog dijaloga, koji isključuje bilo kakva uplitanja od strane bivših političara koje bi, prema informacijama sa kojima raspolažemo, pojedini predstavnici međunarodne zajednice sa podužim stažom djelovanja u Mostaru, rado uključili kao potencijalne sudionike razgovora, predlagače rješenja i tome slično, a koji su i 2004. godine, zajedno sa dijelom međunarodne zajednice, sudjelovali u kreiranju samo lažnih obećanja", navodi se u priopćenju.

Mostarski Gradski odbor Asocijacije mladih SDA oštro se protivi takvim kombinacijama, te ističe kako SDA ne želi i neće sudjelovati u "bilo kakvoj vrsti ilegalnih djelovanja ljudi iz sjene, čiji bi angažman u ovakvoj situaciji djelovao destruktivno na same pretpostavke demokratskog dijaloga, te poljuljao ugled međunarodne zajednice".

"Upravo zato, pozivamo sve aktere rasprave o Mostaru, odnosno političke stranke koje sudjeluju u radu Gradskog vijeća Grada Mostara, da na takvu vrstu poniženja ne pristaju, jer bi takav odnos bio i svojevrsno priznanje naše nemoći da sami, u jednoj demokratski artuikuliranoj atmosferi, donosimo najbolja rješenja za Mostar", stoji u priopćenju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: