Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada samo skontas da za par godina neces imati vise ni GRASA ni Zeljeznica , Avion eno ga rascerecen na kamionu ode Bog zna gdje, Vode vec ko u Africi malo ima malo nema, prije sretnes kengura nego trudnicu ..ljudi sa faxom prodaju bureke po pekarama, nazovite ovo crnjak al nek nam je Bog na pomoci
Ništa bez stručne dove za vodu !
@frka approved by islamska zajednica
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
eto nek malo novinari budu na terenu pa nek se vidi ta dinamika radova, nama vodu da zavrnu a tri covjeka u kanalu i dvadeset pored pametuje
dvadeset njih sa podbočenim rukama na kukovima i 'garom u ustima daje instrukcije "ovako ćeš... nemoj tako"....
Sipamo vodu ko da je ratno stanje, gamad politicka fuj
Ne zaboravite se noćas naguziti: Bake iz horan tunajt
Haha j**o mater kao da je 92' haha
ja imam vode uvijek :)(((
Kako vidimo SDA riješava problem a drugi, gdje su oni i šta rade???
Sanjao sam san, da su ovi zavrnuli vodu, a došli neki drugi i odvrnuli je.
a moze li ova vodovodna mreza izdrzati izgradnju ovih novih stabenih jedinica sto nicu na ovim parkovima po gradu???
Ove vode vise nema nego sto ima.Ali zato svakog mjeseca uredno dodje racun kao da imamo vodu po 24 sata.Ako je vec iskljucujete onda nemojte naplacivati zrak koji vrti sat.
Trebalo bi malo zaboraviti plaćati vodu
Treba obavit posao i okupati se do 18. :)
Ma hajte ljudi,ovo će vas samo približit sa partnerima.....Polivanja u kadi....Dijeljenje zadnjih zaliha pitke vode.....Mirisi partnerovih znojnih žljezda....Mmmmmmmm......razvratno!
Gasi masinu, motaj kablove i pici za Njemacku
Danas u trmvaju 89•C a i ono malo korisnika sto se kupalo sad nemoze fujjjjjjj kako smrdi u zramvaju da povratis
hahah mora da ti je ovo prvi put u tramvaju bio
@vvsv Babo u mene mi da da se pušta voda iz česme samo kad nam dođu gosti.Veli : zbost ću nožem ko bez mog znanja odvrne vodu koja je skupa ko suho zlato u sarajevu.
voda će biti predizborno obećanje broj 1.... "s nama u vlažnu budućnost"
Koja stranka obeća da će biti vode od oktobra iduće godine svaki dan, a da nočne redukcije prestaju sa Novom godinom imat će moj glas.
@Oskarovac padaš na obećanja?!
Opis idelanog Bošnjaka na kojeg će SDA usmjeriti svoju kampanju. NARavno kad ste čuli da pećinski čovjek treba vodovod ??? Nisu ni arapi doduše naučili na vodovod ali žele uvijek svježu vodu u jezerima u svojim naseljima ! http://www.zurnal.info/novost/20610/pecinski-covjek-za-pecinski-vakat
Vidjećeš jarane vodoskoka u Trnovu u arapskom gradu, u Sarajevu se zna - redukcije i noć i dan, ali u Trnovu će vodoskok bacati i deset metara u zraku po noći u po dana.