Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji politicar u posljednih 20-godina
CITAT: ako mi nadjes SAMO JEDAN PRIMJER da je taj tvoj \"boshnjak\" svom djetetu dao ime Tvrtko, ponizit cu se i priznati vam da ste casni nasljednici nasih kraljeva. samo jedan. KRAJ CITATA. Kulenović Tvrtko - Guglaj!
Tačno je trinaest sati i dvadeset minuta. Pravo vrijeme za napuštanje SNSD-a!
to care
Ja se sponosom kitim imenom naseg kralja kao sto se nase sestre majke kceri vrlo rado kite imenom nase kraljice Katarine. ja za svog prilicno duga zivota ne cuh i ne vidjeh primjer da je neki musliman (po novom nekakav bosnjak) svome djetu dao ime nekog od nasih vladara. draze im ime nekog turskog zulumcara okupatora i dusmanina pa svojoj djeci iskljucivo daju njihova imena. Meni se licno najvise gadite upravo zbog toga i sto znam da ste uvijek bili lazljivi i dvolicni. Drugo sto mi je jadno ljigavo i providno kad me ti isti zovu \"jarane\" a ja znam da mi zivot visi o koncu a konac je u njihovim rukama da ga oni sekunde nebi drzali. da ne duljim, ukratko, znamo se.
Ma samo od ovih glavonja na vlasti treba tražiti da vrate pare što su pokrali, je..m im mamu lopovsku, svima redom bez razlike ko god je uzeo fening koji mu ne pripada. Kako nam samo stručno zamazuju oči...
šta ostade od naroda koji je rušio Imperije
http://www.youtube.com/watch?v=dLEhpckevow&feature=related zeleni ovo ce vam sve reci
L I J E P I S T R A H !!!
šta uzimaš za nadimak ime tako velikog kralja, retardu jedan!
ANTE,potomci vaših velikana se prezivaju BOŠNJAK,ajde blago meni pojasni to
te cifre ispotavi Njofri,Šušku,Bobanu.........
Glede spominjanja kraljice Katarine, ako se sjetimo kako su zavrsili njeni potomci, mozemo, uzevsi u obzir dogadjanja svjezijeg datuma, recimo u Trusini 1993-ce, zakljuciti da se njihov podanicki mentalitet nije izmjenio, te da je genocid uvijek pocinjen od strane onog d.r.u.g.o.g., bilo da govore o krizarskim ratovima, zaboravljajuci pri tom da su oni ti koji su bili agresori, preko 500 godina \"zuluma\" na Balkanu, bilo da im se \"omaklo\" u Armeniji, bilo da govore o 200 000 onih koje su otjerali sto pod zemlju, sto izvan nje sa podrucja Srednje Bosne, ili o cinjenici da je u glavnom gradu ostalo tek 4% predratnog stanovnistva. No, nije to bitno. Popis ce promijeniti sve.
Respekt kralj Tvrtko! Uistinu sam zadivljen vasim strpljenjem koje demonstrirate u komunikaciji sa arogantnim nasilnicima kojima, ocigledno, nedostaje 500-godisnji okupator da doda snagu njihovim \"argumentima\" , kako vole nazivati svoje vulgarnosti upucene onima koji apsolutno ne podrzavaju iskljucivo bosnjacke ciljeve. Sami, bez potpore agresora, koji su po povlacenju platili Austrougarskoj, dakle katolicima, da zadrze bosanske muslimane, ostavljeni kao nezeljeno dijete od svoje majke, razvili su kompleks kojega se ne mogu rijesiti, te stoga uvijek iznova traze kome ce se prikloniti, tko ce im dati moc i zastitu, jer u sebi snage nemaju. Treba biti jak da covjek ostane ono sto jeste pod najvecim pritiscima, ili, kako oni vole reci pod \"zulumom\", naravno ne misleci pri tom na period od 500 godina, nego na onaj koji ga je slijedio.
e moj tvrtko bolje da si sinoć išao šta guz.t nego što si visio na sa-x,ako tako nastaviš bogami morat ćeš promijeniti nadimak u kralj MEHKO