Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ODGOVOR haskog suda u privatnoj PORUCI: mi cemo vas krvolocna zvjeri karaubico svakako cijenit jer ste covjek koji zasluzuje mir poslije svih licnih ratnih zlocina i genocida vi zasluzujete mir i postovanje,oprostite nam sto sm vas uznemiravali i poslije cetrnaest godina jos niste spremni za pocetak sudjenja. naravno dobit cete svaki dan krvavu mokracu vasih zrtava koje smo drzali u firzideru za jedno deset godina svako jutro jedna doza i na jraju super doza dat cemo vam tri litra krvi one ciste bosnjacke,da vam kazem dobru vijest ona je cista srebrenicka sampanj krv,najkvalitetnija za obnavljanje vasih amebskih nebeskih srbskih celija.no sikiriki haski sud dobro pazi vas... jah bljaka li i pravde parodija suda! BiH4EVER!
skontale \'\'demokrate1990.\'\' kako su same nastale, pa po istom principu planiraju povratit turske okupatore na balkan... no nisam bas sigurna da je njemanja kusturica jedini \'musliman\' ili ti \'turcin\'... ali sam sigurna da je jedan od rijetkih koji je imao m.u.d.a javno se odreci sijaca mrznje prema svemu sto se kosi sa istinom koja je od bosanske drzave napravila utociste za barabe.
Kotromanići, vladarska dinastija u srednjovjekovnoj Bosni, koja je vladala približno od 1250. do 1463. Porijeklo joj nije razjašnjeno Prvi poznati član dinastije, ban Prijezda I, bio je rođak i nasljednik bosanskoga bana Mateja Ninoslava. Prijezdu su naslijedili sinovi Prijezda II i Stjepan I, zvan Kotroman, po kojem je dinastija dobila ime. Banovali su zajedno približno do 1290. godine, a potom je čast bosanskog bana obnašao sam Stjepan. Oko 1302. potisnuo ga je Mladen I Bribirski (Šubić), koji je zavladao kao \"ban bosanski\". Pri kraju njegove vladavine bansku čast u Bosni preuzeo je sin Stjepana I, Stjepan II, najprije kao vazal Mladena II Bribirskoga, a zatim kao samostalan vladar (1322-1353). _______ Pogledaj malo ima i u predratnim enciklopedijama, istorijskim knjigama, dokumentima i danas na wikipediji :Srednjovjekovna Bosna (1080. - 1463. god.) _______ o da! Kulin Ban je bio musliman kao kralj Tvrtko i i Stjepan Kotromanic @nocna moro ne s.e.r.i
http://www.bosnjaci.net/pril og.php?pid=35870 pokret pravde za institucije ,ustava i drzave bosne i hercegovine,podrska!
@pura U zadnjih 20 godina oko 20% Hrvavata je sa katolicanstva peslo u subotare i to je zabrinjavajuci podatak.Mjenjate vjeru gospodo.Zasto lutate?Da li je neko prisilio mnoge krescane u Americi,Evropi,Australiji i dr.da mijenjaju vjeru i prelaze na Islam? Nije.Terorizam i drugi vidovi propagande su upravo smisljeni kako bi zaustavili masovne prelaske krscana na Islam,odnosno kako bi krscani izgradili neprijateljski odnos prema Islamu stvarajuci losu sliku o Islamu.Tek sada su propagatori takve teorije uvidjeli ogromnu gresku svoje teorije i lagano se povlace.Ocito je da je mali PURA jos decko koji je mlad savladao lekciju mrznje te iz tog razloga ti moram napomenuti da sve sto se desava u zadnjih 100 godina otkako je Turska izgubila dominaciju nad BiH upravo dokaz postojanja Sulejmana,Mustafe i Alije 500 godina na ovim prostorima,a dolaskom Turske na ove prostore nisu zatekli ni Hrvate,ni Srbe,a tadasnji krscani su bili ljudi neprijatelji danasnjeg krscanstva koje zeli da svojata BiH
MOJE Vijesti | Vijesti | Bosna i Hercegovina | Referendum u BiH ...- www.mojevijesti.ba/novost/.../referendum-u-bih-realnost - Prije 21 sats(i) -
NIKADA necemo zaboraviti da su UTEMELJITELJI BOSNJACKE genocidne Republike Srpske dvije bosnjacke vodece stranke za cije se ukidanje zalazu poslije ukidanja milijardi donacija i milijardi od privatizacija na teritoriji opet vlastitom voljom iza ledja i bez znanja \'\'svog\'\' naroda prvi su stvorili svoj feud sa deset autonomnih drzavica u njemu i tek tada je nastala Republika Srpska, od koje je federalna vlada vec ranije ustavno odrekla, a kasnije Dejtonskom podjelom i postedejtonskim Ustavom o drzavljanstvu Federacije uz drzavnost Republike Srpske definitivno politicki i pravno odrekla. Poslije potrosenih milijardi u donacijama i milijardi u privatizacijama feuderalne imovine, sada se feuderalci okomili preko \'\'nacionaliste\'\' Dodika, na (imovinu \'\'drzave BiH\'\') imovinu Republike Srspske, koje su se SAMI pred Dejtonskim, Dejtonskim i postdejtonskim Ustavom Federacije i RS drzavnosti konacno ustavno-politicki-administrativno i pravno ODREKLI !
Eto kao pa ti \'\'predsjednice Hrvatskog naroda\'\' u ime Hrvata koje Mejer spominje kao JEDNAKO BITAN etnicki faktor, kao sto su bitan faktor i SRBI - koji NE ZELE dominaciju Bosnjaka u BiH i da je REFERENDUM upravo zato IZVJESTAN ali - sa tim da svaka ETNICKA skupina u BiH ima LEGITIMNO pravo da REFERENDUMOM SAMA bez posredovanja Medjunarodne zajednice donijeti konacnu odluku o buducem ustroju SVOG ETNOSA - a ne Bosansko Hercegovackog naroda - cijem nestanku je kumovalo (tvoje iz Silajdziceve americke, Austrijske, Turske i Svedske dijaspore ) Bosnjastvo - vise nego Srpstvo ili Hrvatstvo, a evo zasto je nikom normalan savez sa NATO-om ne smije biti \'\'pristupnica\'\' za EU:\"... Rusija se danas ponovo tretira sa uvažavanjem i kao jedna od vodećih svjetskih sila. Balkanske BALKANSKE ZEMLJE TO U i pored veza i intreresa sa zapadom, uviđaju da mogu da imaju korisne i profitabilne veze sa Rusijom - trgovinske, političke, pa i VOJNE. Jedan od primjera (...) je gasovod...
KAKO TE NIJE STID? Predsjednice Hrvatskog naroda - ako je Silajdziceva dijaspora taj \'\'tvoj\'\' hrvatski narod, onda imas legitimitet SVOG (buduceg) naroda ! _______________ OVO JE TAJ - \'\'TVOJ\'\' - REFERENDUM - na nivou \'\'CIJELE DRZAVE\'\' : \'\'Profesor političkih nauka na Nacionalnom univerzitetu za odbranu i stručnjak za Balkan Steven Mayer rekao je da bi lideri etničkih grupa u BiH trebalo da organizuju REFERENDUME , a zatim da sami međusobno pregovaraju o strukturi zemlje BEZ UPLITANJA međunarodne zajednice \'\'
Zeljko, ti si posten covjek .. ali trebas malo vise lijevo... Pozz.
@@Miroslav a da ti nisi u pederskom paksu?jer nema ljepsih djula od Bosanskih bula,hehehehe BiH4EVER!
Svaka cast LjUDINO majka te rodila!Lave i ZMAJU,Sine Bosne i Hercegovine samo tak Ti nama radi sve sto i de u korist drzave i naroda a ovim ljubomornilm i halapnim rasistima i genocidasima mogu reci da mogu samo cistit cipele svim Bosancima i Hercegovcima jer mi ne nosimo smrdljive i krvave opanke! BiH4EVER!
Da nisi i ti ozenjen bulom??
Pa Matrix, samo ste vi iz Hercegovine Hrvati i po tvom tih par sela ima ekskluzivno pravo da odlucujete za sve nas. Vjerujem da ga tamo ne gotive kao ni Mesica, Blaza Kraljevica, Sibera, Kljujica, Vedrana Puljica, Ivu Komsica................................. Znaci ako ne mislis kao ekstremni Hercegovac onda si Alija. Nece to vise proci.
E, Sejdo, kad ti kazes onda je to to. Dodji bolan u Siroki da vidis koliko te narod koji \"predstavljas\" voli. Nasl muslimani ko i srbi svoga sejdu bajramovica.