Gradski vijećnici o hapšenju Divjaka
0
"Ne smije se dozvoliti omalovažavanje Sarajeva"
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle se došlo s onom nasilnom, divljačkom, genocidaškom kristijanizacijom Bajne Luke?
Samo bi konstatovo sledeće -BiH je uputila zahtjev za izručenje Divjaka ( valjda se vodi postupak u sudu BiH protiv istog) -Ne bi trebalo omalovažavati Sarajevo ( isto se treba distancirati od svih osumljičenih za bilo kakve zločine) - gradsko vijeće treba riješavati probleme grasa i života običnih ljudi
AXA... HALOO BA... o čemu to ti pričaš... eto sad je bitno da je zakletva prekršena....hahahahaha... branio je on tačno ono što se zakleo... a jugu sje. ba.še \'\'jugosloveni\'\' iz glavnog grada, al najbitnije je da je zakletva prekršena...hahahah daj majke ti ne kaki
Divjak dezerter,...
... sad je borba da se sacuva taj jedan srbin u sarajevu radi tamo neke multikulture.
\"Ne smije se dozvoliti omalovažavanje Sarajeva\", ali smije se dozvoliti omalovazavanje JNA od strane \"vojskovodje\" koji se zakleo da ce i zivot ako treba poloziti za JUGOSLAVIJU (gdje se ne spominju republike) pa prema tome on je izdajnk ne samo srba nego svih grdjana drzave kojoj se zakleo. Takvima kakav je on i slicni njemu kojima saka dollara moze prevagnuti zivotnu zakletvu najbolje je da sami sebi presude.
bezimeni, ti odajes svoje prigradske nastranosti, grad vam dao sve, niste ga uspijeli pokoriti pa sada svirajte qu,cu zajedno sa ljepotanom vlaijem u sumadiji...?
Ma naravno guzno crijevo je \"olicenje multi-kulti grada\" 98% bolesnjaka pa vi pricajte da Profesor Vlajki nije u pravu !! Jos se onaj majmunolki celo Gojer nesto buni,kao da mi ne vidimo u sta to ide !
treba tuziti vlajkia onog kvislinskog skota i clana auto mafije da vrati ukradeno auto...