Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je svrha vojske ako ne može da čuva granice svoje države ?
@zmajcekSaUne ni novca ni opreme ni obuke. Pa šta znaju i za šta su uopce spremni?
Ne zele jer oko Bijeljine i Zvornika najveci sverc se odvija....
ko zna sta dodik valja preko granice izmedju zvornika i bijeljine pa nije za da se stavi vojska...
Rekao sam jutros na drugom ali vezanom clanku da nema nista bez nekoliko miliona KM, to samo da se krene, pa sam dobio hrpu minusa. Pa znate li vi kako budzet ministarstva funkcionira, tu je svaka marke vec odredjena unapred za godinu. Pa Ministarstvo Odbrane nema para da dodatno osnazi deminerske vodove, a drzava ima najvise mina u Evropi. :)
Zar je poteebna specijalna obuka da bi se pratio konvoj sa migrantima, smjestaj, lijecenje, pranje, ishrana i nadzor? Po meni potrebna je koordinacija. OS BiH svakako prima novac za neki rad (a ne rade nista)! Tako da rade to!
Vojska spava u satorima, kao na vjezbi. Gdje bi spavali da su u ratu? U hotelu!
Kakva ba vojska, jača civilna zaštita od njih... Dvojica malo jača da se puste iz Srbije ili Hrvatske došli bi do Sarajeva dok ovi skontaju šta će kako će... 100 prijava za kancelariju zračne divizije, a nemamo 5 helikoptera... Samo sjedi, zmari i pij na račun budžeta
pa od Dodika nećeš ništa čuti da valja.vojska mora čuvati granice i postupati onako kao i hrvatska.samo bez premlaćivanja.vraćaj nazad u Srbiju .vidiš ti njihove politike.neznam šta ste čekali do sad.
OSBIH sluze iskljucivo za uhljebljenje i primanje plata..Od 300.000.000 km godisnjeg budzeta 95% ide na plate...ostalo na komunalije
Vidi se ko svim srcem voli BiH Zeljko Komsic💯🇧🇦❤
Željko je bio u rovu i pomagao svima u ratu bez obzira.željko je čovjek .
@mahalamo povedes ga nani kad ga toliko volis...
U mene je zet u OS BIH, ej jebes UNIVERZALNOG VOJNIKA i Van Dama da mu vidis stava jarane, ubio se za maltara i mjesalice .
Ne daj Boze ea nas neko napadne branili bi se kuhinjskim nozevima jer nam je vojska nesposobna i ogoljena.
Bolje da se ne branimo bolje bi zivjeli pod okupacijom😂
Sta radi jedan pripadnik Oružanih snaga Bosne i Hercegovine sa polaznicima osme klase Visokih studija bezbednosti i odbrane u Maloj ratnoj sali Starog Generalštaba u Beogradu!? https://www.danas.rs/drustvo/vulin-se-sastao-sa-polaznicima-osme-klase-visokih-studija-bezbednosti-i-odbrane/
https://www.danas.rs/wp-content/uploads/2019/06/beta-mod-1320x743.jpg
Čuj gdje je novac, pa kako kontate pravit rezervni sastav, jel to đaba ??
@Srpskizvornik. Tješi se. Nikad Zvornik bio nit će ikada se zvat Srpski.. Granice Drzave BiH misliš..
@Bosancero1 Nakon 4000+ ubijenih Bosnjaka, pripao vecinski genocidasima nazalost
Izviđačke jedinice izviđaju gdje migranti prelaze (imamo 3 izviđačke čete) , inženjerske stavljaju zapreke , mreže itd da ne mogu migranti proći (1 bataljon imamo) i bataljon VP da hapsi ove što su uspjeli proći , u saradnji sa lokalnom policijom moglo bi se pravo lako riješiti problema.
pa zašto plaćamo vojsku onda šta radi naša vojska uopšte