Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u principu mi i zivimo u fasisticko sadistickoj drzavi
Travnicka bolnica leglo korupcije, nehigijene, ljekarskih gresaka i nemara prema pacijentima...gdje poznati ljekari otvoreno traze lovu za lijecenje/prijem u bolnicu, onako, normala, gdje te primi pijani doktor, gdje doktor odmah pored bolnice ima privatni ultrazvuk i otvoreno ucjenjuje pacijenta da ''siđe''na pregled...sefovi sute jer ucestvuju, treba dozivjeti da bi se povjerovalo. ustav i ostali su - nebitni.
Kod nas u Federaciji politička volja postoji samo kada treba funkcionerima poboljšati ličnu ekonomsku stranu, kada treba da još više povećaju drsko visoke plate i milion ostalih dodataka na platu, kada treba odlučiti da se kupe najnovija, najskuplja moguća vozila kako bi svoja dupeta vozili u istim i sl. O, pa da, postoji kod njih i ogromna politička volja kada treba na jadu jadno bosanca natovariti što više nameta. Na silu mi otimaju pretplatu za nekakvu TV. Niti je gledam niti imam šta da gledam. Stranačku TV Sarajevo ili....................... Gadi mi se program koji nam kao nude, fuj ali otimaku za pretplatu. Odjaviću i ja fiksni telefon, pa nema više frajera. Godinama im niko ne plaća nego ovo malo poštenog svijeta. Sram da ih bude.
Sbk...ks...usk..hnk...zhk...jbt jos samo zmbt