Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hagada je vlasnistvo RBIH, ne Jevrejske opcine, prema tome, ne mogu oni i da hoce o tome odlucivati. Hagada je vlasnistvo Republike Bosne i Hercegovine i bilo kakvo privremeno posudjivanje ili tako nesto, o tome mogu samo gradjani referendumom odlucivati. To je blago BiH NEPROCIJENJIVE VRIJEDNOSTI.
dobro sad mozemo pricati o ovome ili onome, ono sto zelim da kazem je to da je hagada bezvrijedno blago ako nije izlozena da se vidi... isto tako bi bila mona lisa, vrisak, ovo ili ono bezvrijedno, ne mislim u smislu novcano bezvrijedno, vec u smislu da je skriveno od ociju javnosti, a ni u muzeju u sef sobi koja je bila vjecno zatvorena nije bila nista vidljivija nego u nekom podrumu... ne treba je posudjivati, ali je treba na adekvatan nacin izloziti ocima javnosti..
Biva nas muzej nek"prdi"zatvoren,a Hagadu u Izrael!?Osobno me vise nista ne moze iznenaditi.
đeste čifuti ??? treba vas malo ugnjetavati kao sto vi palestince ugnjetavate...ološi ljudski....
neka hvala,nisam toliko zatucan....nego kazem realno samo.oteli su tudju zemlju dole,treba im nekako vratiti,samo sto bi nas njihovi pijuni ameri za 2 sata sravnili sa zemljom,a ove nase glupe bosnje podrzavaju ameriku...budale
sta mogu...priznajem nisu mi nesto dragi i to je to.priznajem da ih ne volim jer ne vole ni oni nas.da ne raspravljamo vise. ;) pozz
Чуј молим те, у Земаљски Музеј. Подмуклијих створења нема.
Odnesena je Hagada davno da ste vi živi izdravi ovo je reprint
Zafalilo Finciju za kocke. Ima dugova čoj'k
cuj najsigurnija u zemaljskom muzeju :). Ne treba je definitivno nigdje trajno izmjestiti, ali ja ne vidim nista loše da vidi malo puta po svijetu te malo proširi lijepu priču o Sarajevu i našoj tradiciji i kulturi, a ujedno zaradi i šta para :)
Pa pogotovo sad vam ne vjerujemo, nakon ove garancije.
pa i bolje da je odnesu, barem će neko da plati da je vidi i najvažnije od svega, cijeni!
Мел Гибсон би је купио, да је има уместо тоалет папира.
dobro, recimo da si glup
PRIKAŽI ODGOVORE (3)