Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel se kaze Hajduk Veljko ili Ajduk Veljko,citao sam knjigu o njemu i naslovna strana kaze ovako; Hajduk Veljko. Ko zna?
periguzu lojavi, eto kazes i sam da vas je NATO spasio a to slobodno mozes nazvati Americkom akcijom pod Klintonovim naredjenjima. i danas tu istu Ameriku mrzite kao samog djavola .... eto to ste vi....prevtljivci nikakvog karaktera, suncokreti i lizesahani turski. najniza ste ljudska vrsta na planeti, sramota ljudskog roda i kao takvi osudjeni od Boga na propast. cim neko je u stanju rodjenog brata izdati, prodati vlastitu drzavu vladara i vjeru, taj je i Bogu mrzak... Nemojte se zato cuditi sto vam se sve desava sto vam se desava,.... a moglo bi biti i bit ce gore.. 100%
E moj glupane.Pa šta ste to vi dobili?Najurili vas Slovenci, nepovratno izgubili Kninsku krajinu , izgubili Kosovo, pitanje dana za Vojvodinu a u Bosni spasio vas NATO. Pravi ste gubitnici a ideja velike Srbije definitivno propala.Lijepo vas je Milošević i Karađić vodio pa posvađao sa pola svijeta.A mogli smo LEPO živjeti i mi i vi i ostali. U ovim ratovima niko nije dobitnik i svi su gubitnici osim profitera kao Mile Ronhila i drugih poslijeratnih biznismena koji se obogatiše zaluđujući i huškajući narode jedne protiv drugih.Mali čovjek ostaje mali i u glavi.
@ celo Procitao sam nekoliko puta tvoj komentar i nista mi nije jasno.Mislim da nece biti jasno ni tebi ako jos jednom dobro procitas.Molim,daj obrazlozenje tvoga komentara.
IZ govora gos. Gregorijana se jesno vidi da je glavni i odgovorni organizator,koji je kumovao i najvise doprineotakvom stanju,u kojem sam navodi sta bi se sve,moglo nepzeljno dogoditi ukoliko u Sudu i Tuzilastvu BiH nebih bilo stranih sudija i tuzioca ,jer ;ON;to najbolje poznaje-sobzirom da je on iglavni o najodgovorniji za sve ;to; A da nije tako zestoko placen za ;to;sigurno bi se mnogo drugacije i ponasao.Toga se trbate sto prije osloboditi-i poceti sami voditi jednu tako malu republiku.Pozdrav iz ;REPUBLIKE SRPSKE\"
Nicega se ja kao ni Bosnjaci ne stidimo , rat smo izdrzali uprkos svom zlu koje ste posijali , samo ne znam zasto ? Slusajuci vase lidere kako iz rs i srbije , jos se nalazite na stepenu kulture i civilizacije od prije 500 godina . Zasmetali vam Bosanski Muslimani koji su bili jedini za opstanak bivse Jugoslavije . Zasto ne srusite kalamegdan i ostale znamenitosti koje su vam Turci izgradili ? Ko nije htio Jugoslaviju Mi ili vi ? Bosnjaci nisu pravili karte velike Bosne i slicnih sranja kao sto ste vi za uskrb Jugoslavije pravili veliku srbiju .. Sta se desilo znamo svi od v srbije ostao je bezmalo srbski pasaluk , kako ste \"dobri \" , Crna Gora je izasla iz te zajednice , jos malo pa ce i Vojvodina ..Sa tom srbskom politikom unistit cete sami sebe .
Ne znam sto komentarisete ovog idiota sto glumi nekog Srpskog borca,on je rov vidio na tv,sta dijete zna sta je rat,puno gleda crtane filmove..........
@@nocna mora bule ti bile na grobu krvaom i dobro ti se narale velikoj ljudskoj vrsi krvolocnih ukrajinskih kamenjara-nije nikom do zore trajalo pa nece ni tebi i tvojoj krvolocnoj bratiji,mozes se ponosit svojim djelima sa istim sto su ko ti mizerna zvjeri-normalni ljudi ce vas pamtit ko krvolocne zvjeri izasle iz utrobe drakula i ukrajinskih kamenjara! SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU! BiH4EVER!
Mogao bi ti lojo popasti tužbu ko one tri bu le iz Srebrenice. Pa da vidim kome ćeš ti krojiti kapu u Republici SRPSKOJ ! Nema tebi paše nigdje iz SA-TZ-ZE trokuta, geto za lojavce.
zasto se ovaj krimi krmak ne uhapsi?
sta je piiccccko bojis se atifa, pa navlacis tuzbu? ne smije niko atifa uhapsiti inace rat
@@ali-baba Znam ja da je trenutno nkaradna tvorevina,ali je BiH i Sarajevo ce ti krojiti kapu za vijeke vjekova..Jadno li je biti Srbin u BiH,bas je jadno,barem jadnoje biti Srbin kao sto si ti u BiH.Svaka cast manjem djelu postenih Srba.I oni ce zajedno sa postenim Hrvatima i Bosnjacima da takvim kroje kapu,ali znaj da nece biti subara
@@ ali-baba Ja stvarno neznam kako se vi osjecate kao, do koljena porazen narod,kako sve ovo trpite sto vam radimo,kao mozete biti postanari i raditi po nasoj volji,kako,bas vas prcamo.Hrvati vas stisli,mi vas stisli,srbijanci nedaju u Srbiju i dali vas nama da od vas nesto napravimo,ali znas onu ,nepravi se pita od gov*na.
Ja sam se rodio u SFRJ. Moje dijete će se roditi u RS. BiH je nakaradna tvorevina koja će biti uništavana dok god postoji. To je njena prošlost sadašnjost i budućnost. Nema ni 1% šanase da BiH opstane ili postane normalan država. Neprijatelji ne mogu živiti zajedno.
@@ ali-baba Onaj ko se rodio na tlu BiH a nije dozivio osjecaj bosanstva ili bosnjastva bolje mu je bilo da se nije ni rodio.On ,u stvari,se nije ni rodio,on je okocen,ali ne kao domaca zivotinja,on je zvijer.Zvijer potice od zvijeri i koti zvirei.