Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ne nasjedmo na priče...uvjerili smo se :)
FUJ SAMO VAM JE DO PARA, TO I VRAPCI VIDE. NELOGICNO JE DA ONI KOJI PROIZVODE LIJEKOVE ZELE IMATI IZLIJECENE LJUDE :D
Najefikasnije je bilo kada je bila aktuelna svinjska gripa i kada zbog štetnog uticaja niko nije htio da prima vakcinu protiv nje. Ljudi su se čuvali higijenom i zdravom ishranom. Nezapamćeno ali te zime nije bilo ni traga ni običnoj gripi. Samo pamet u glavu.
m r sh lopovi jedni. Znam dobro kolko lazete jer sam radio u toj industriji i znam kolko se istina zataskava. Dosta je cifutskih lazi, i naravno vas koji to podrzavate. Moral vam je 0, naravno zbog stolice...