Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NA SJEDNICAMA PIC-a TREBAJU BITI PREDSTAVNICI NARODA U BIH, VIJECE MINISTARA, A POGOTOVO KRIMINALCI KAKVI SU SPIRIC NIKOGA NE PREDSTAVLJAJU. KAO BOSNJAK, MOGU RECI DA ME TRENUTNO, JEDINO I ISKLJUCIVO PREDSTAVLJA HARIS SILAJDZIC KAO LEGALNO IZABRAN BOSNJACKI CLAN PREDSJEDNISTVA. ZNACI NIKAKVE SDA IZDAJICE, PETOKOLONASI TIPA TIHICA ILI VEC KOJEG KOPILETA IZDAJNICKOG. OVAJ AUSTRIJSKI JODLER POKUSAVA IZVODITI TRIKOVE. NE RADITI TO JODLERU. VELIKI SU JODLERSKI BANKARSKI INTERESI U BOSNI. MOGU SE ONI I IZGUBITI.
ovo je noz u ledja bih-i od ohr-a,mz-e,eu-e i amerike! nije nikako trebalo dozvolit da se i spomene bilo kakav referendum u genocid tvorevini jer ona nije drzava vec genocidna tvorevina! bih-o ne racunaj vise na ove sto sam naveo vec tuzbe protiv srbije i genocidne tvorevine,materijala i argumenta ima pa tuzite za sve ratne zlocine,i u hagu a i u sudu bih-e,ne spavaj vec tuzi,zar ne vidite da vam uskoro pola drzave uzima srbija,probudite se!!!!!!!!
Kakva \"bih\" imovina??? Sta ce imovina brodu koji tone??? Sto manje imovine, to manja steta kad bude potpuno potonuo..
2. Ovaj OHR-ov popis, količinski ne obuhvata svu državnu imovinu, već samo 1,27% od ukupne državne imovine BiH. Podsjetimo da država BiH raspolaže sa 51.209,2 km² ukupnog prostora. Od toga je 51,197 km² kopna i mora 12,2 km². Prema zvaničnim evidencijama, od ukupne površine BiH 54% ili 27.652,96 km² je državna svojina. Prije pretvorbe 1994. godine, zvala se društvena svojina. Po popisu OHR-a, u Aneksu A, ukupna popisana imovina iznosi 351.076.398 m², što u kvadratnim kilometrima iznosi 351 km². Opsirnije na ovom linku: http://www.dnevniavaz.ba /forum/viewtopic.php?f=2 & ;t=6621 Moze li netko vise o ovome?Znaci na demokratski NACIN dijeli se DRZAVNA imovina BiH-e???i to ce bit KRAJ nasoj drzavi BiH-i,dal su svjesni Bosnohercegovacki politicari i gradjani STA im se priprema?BiH4EVER!
1.1 NEISPRAVNA DEFINICIJA DRŽAVNE IMOVINE, Dana 23.12.2009., OHR je predao popis državne imovine države Bosne i Hercegovine, koji treba poslužiti da se izvrši planetarna prevara Bošnjaka i svih ostalih kojima je stalo do opstanka države Bosne i Hercegovine. Kako? Počnimo redom: 1. Uvidom u popisni materijal OHR-a može se konstatovati da OHR-ov popis, prema vrstama kultura, obuhvata sve vrste zemljišta koje su se našle na popisanim prostorima: šume, livade, pašnjaci, prostori pored zgrada i dvorišta. Ovo je izuzetno bitno zbog onih političara iz vrha stranaka i njihovih nazovi-naučnih radnika, koji su tvrdili da šume, livade, pašnjaci i sva prirodna bogatstva, ne spadaju u državnu imovinu, već da su to \"javna dobra, a ne i državna imovina\", kako bi prevarili svoj narod.
Potpisujem Harise!!!! NEMA podjele drzavne imovine i tacka!!!Drzavna imaovina pripada SAMO drzavi BiH6i a ne entitetima i bilo kakvim genocid tvorevinama!NIKAD! BiH4EVER!
Ako se državna imovina podijeli između entiteta to bi bila još jedna pljačka poslije pretvorbe društvene u državnu imovinu.Joj jest ova politika zapetljana da čovjek više nezna ni šta prića. Ipak mislim da 50 % treba ostati državno vlasništvo a ostalih 50 % dati na korišćenje entitetima. To bi na neki naćin bio balans i moglo bi se pokriti zakonom ono već privatizovano i opljačkano.Sve ovce na broju a i vukovi siti.
Tako je Hare! I ne samo to, nego uknjiziti i avazov toranj kao i jos stosta oteto i kriminalom steceno diljem BiH! Samo uknjizavanje dolazi u obzir .
nema raspodjele!!!!!!
COVJEK VELI ISTINU I PRAVEDNO ZBORI NEMA RASPODIJELE DRZAVNE IMOVINE A KRETENI NEK CRKNU IZVINITE VELKIM SLOVIMA TIPKA MI ZABLOKIRALA
Silajdzica za pocetak iza resetaka i njemu slicne umisljene gmazove
FEDERALNE NENE, FEDERALNE NENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
... se federalne nene. U fildžan gledaju! Milorad hina sikira. Skočjo hina pritisak. Ne sikiraj se neno Valendina-hanuma i neno Harisa. nema koristi od sikiracije. Pa ionako svi znaju da od vas nema nikake koristi, niti da išta morete Miloradu. Kad oni Amerekanci više ne smiju od Rusa, đećte vi drage federalne nene, nabijem vas i vaš fildžan na neku stvar.
Ne zna se koji je gori petljanac i lazov.