Nikola Špirić
0
"Ne krijem nikakva pisma!"
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj na slici je jedan od najvecih neprijatelja drzave Bosne Hercegovine,treba ga tuzit za ovo!Naprijed Haride,ovo ne moze proc!Krije pisma sto je Lajcak posl\'o da drzavna imovina BiH ostane drzavna a ne raspodjeljena enitetima,a ova zmija fasisticka to krije,ovo je javi dokaz da je on taj koji radi protiv na drzave! TUZIT!Ustaj Bosno i Hercegovino,TUZI! BiH4EVER!
Neg kad ce bit tuzba protiv EU-je koja svojim stavom pomagajuci vec 20 godina genocidnu fasisticku srbiju samo dokazuje da je ona ta koja je vukla konce u genocidu nad Bosnjacima-Muslimanima! Puna si krvi Eu-jo krvi civila Bosnjaka Muslimana,jer vi stvarno mislite da smo ovce i da ne vidimo kak nas fino vucete za nos i ponizavate,ucjenjujete,podjenjujete,ignorisete nasu anticku historiju Bosne i Hercegovine,podmetli ste nam planski genocinu tvorevinu rs-ku koja da je ne podrzavate ko i genocidnu fasisticku srbiju nebi ni postojala ni unistavala nasu drzavu vec 20 godina! DOSTA vise hocemo konkretno,crno na bijelo,ponistenje genocidne tvorevine rs-ke,USTAV drzave i jedne ustavne istitucije i jedna predsjednik,policija,parlament,sud,itd...NISMO OVCE kad cete to shvatit,hocemo ukidanje viza za nasu drzavu u Januaru 2010-e ko genocidnoj fasistickoj srbiji il ni ona nece imat tu privilegiju ko i crna gora njen satelit genocida nad BIH!BiH4EVER!
Silajdjic,kao i komsic su obicne Hlapace-te zato gos.Spiricu ne nasjedaj na obicne spekulacije i prozirne provokacije.Prati Dodika i slozno,pametno i savjesno obavljajte svoju funkciju za aebe i svoj narod u svrhu bolje buducnosti !!!!!! \"REPUBLIKA SRPSKA\"
Gospodine Silajdzicu nedaj nam drzave BiH, a ovakve kao sto su spiric, salji u samaricu ili protjeraj iz drzave BiH.
Haris je totalna budala :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Cuj sakrio pismo, pa na svim dopisima institucija pise kome je sve upuceno. Ova zemlja bi se preporodila kad bi Haris krenuo putem Sanadera
Jaooo koja narkomanska faca hahahahhh uzas! Spira narkomanu n-a-p-u-s-i se k-i-t-u-r-i-n-e!
jedino je Haris dosljedan i bezkompromisan kada je drzava BiH u pitanju. Svaka mu cast! Citam u danima i njegovo izlaganje pred PIC-om, i d aponovim. svaka cast Silajdzicu! Moze reci ko sta hoce, ali Haris svoja obecanja biracima ispunjava: nema odustajanja od borbe za BiH.
hahahahahahhaaa. ne krijem nista ociju mi tvojih.......... pa ko su ostali gospodine Spiric. Kako ne krijete kad odgovarate tek na javnu prozivku ???????? Svaka cast jos jednom gospodinu Silajdzicu, samo on i gospodin Komic rade nesto od ovih silnih politicara.
Ša je ba Špira..... Jel ti hemeroidima lijepo da se voziš u audio od 220 000 km????? Govno jedno
i ovaj silajdzic puko skorz, cu sakrio pismo... isto djeca
Ovaj zmiro krije pismo 101%.