Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za OHR mudrace jedno pitanje. kako mislite da Bosnjaci mogu vjerovat u bilo kakve dogovore kad Dejtonski dogovor nije realiziran? Ako zelite da se slijedeci dogovor realizira prvo mora biti realiziran dogovor iz 1995. Bosnjaci odgovorni sto nije realiziran a ? Pa sto ih niste micali , sto niste micali pizzde koje su smetale realizaciji ? Nije jer vam nije odgovaralo da se realizira. Inace ne bi ta zemlje bila toliko korumpirana da DIO VAS u OHR-u radi svoj posao posteno. Gregorijanu svaka cast njega izuzimama i jos neke. Ali vi itekako dobro znate sta se kod vas sve muva. Zna to i Dodik, znaju to mnogi. Zato vas Dodik i moze vodat ko mecku i vas i ove Bosnjacke sarlatatane s kojim se igrate.
@Valentin ... jedini Bosnjak koji glaba cunice BH vlasima je Tihomir :)))))) svi ostali nam mozete podudlat. Presudili ste u korist Srbije da nije izvrsila agresiju. Uveli ste ambargo na naoruzanje za ARBIH. Nametnuli ste minimalnu teritoriju Bosnjacima 1995. Ubacili ste Tihica (Tihomira) da unosi nered u Bosnjacki narod. Pozivate serica i pravite majmuna od njega sirom EU. Omogucavate dodiku da prijeti i rusi sistem svih vrijednosti koje povezuju jednu drzavu i koje eklatantno krse mirovni sporazum. Time evidentno stvarate nepovjerenje naroda u mogucnost ikakvog dogovora koji ce biti realiziran. Dajete privilegije Srbiji i dajete podrsku Srbiji a cisto je kao suza da Srbija podrzava podrivanje unutarnjeg poretka BIH. Nismo djeca, nas obavezuje krv nasih sugradjana iz Srebrenice da vam ne vjerujemo ni vama nit ikom od vas ukljucujuci i lokalne Bosnjacke stranke koje su dovele narod pred kapitulaciju i svrsen cin.
j... Pipo sta da ti kazem ti Srbi su mnogo pametniji, hrabriji, bolji ljudi od vas Bosnjaka vi ste suge najvece, pa ni Srbi ni Hrvati nece sa vama da ima iko u Evropi ko vas cijeni i postuje pa ajd ovako, tesko bogami, ja vas vise ne razumijem izgleda daa morate glabat penis Srbima i Hrvatima pa mozda, to bi vam ja preporucio ajd selam...
Eto zasto u nasoj drzavi nema suglasnosti i koordinacije,FASISTICKA IDEOLOGIJA o velikoj srbiji i DALKE radi punom parom! TADIC=JEREMIC=DODIK=velika srbija,OVO JE vise neg KATASTROFALNO! SVI ZNATE dobro G-ene Inzko da SE genocidna fasisticka krvava srbija MIJESA i ODLECUJE o BUDUCNOSTI nase DRZAVE! STO SE JAVNO ne IZJASNITE o OVOM direktnom LOBIRANJU i BLOKADAMA-PODVALAMA fasisticke srbije u nasoj unutrasnjoj i vanjskoj POLLITICI?! ZEALIM VAS JAVNO i GLASNO CUT O OVOME!NE samo ja nego SVI Bosanci i Hercegovci! BiH4EVER!
Razotkrivena afera Ona je potvrdila za naš list da je pred ministrom vanjskih poslova Srbije Vukom Jeremićem razotkrila aferu u kojoj je Beograd u Briselu i EU lobirao protiv ukidanja viza BiH. Ladford je javnosti pokazala e-mailove koje je ministar savjetnik u Ambasadi Srbije u Hagu Branislav Pekić poslao holandskoj zastupnici Sofiji Int Veld (Sophie). - Srbijanski diplomata iz Ambasade u Hagu je rekao da im se ne sviđa izvještaj Parlamenta EU i da se boji da bi to moglo usporiti odluku za Srbiju, iako je jasno da do toga ne bi došlo i da naše nastojanje da uključimo i BiH ne bi ugrozilo Srbiju. Beograd nije trebao uopće ništa govoriti. Nije se srbijanski diplomata trebao dovesti u situaciju da pokušava odgovoriti članove EP da imaju takav pristup. To je očito lobiranje - kaže Ladford. BiH4EVER!
sa BH hrvatima se ne moze dogovorit.
pa incko je moj smuga danasnji nekad smo mi sluzili austrougarsku a sad oni sluze nas,hehehe nismo im za dzaba ubili ferdinada i sofiju trudnicu,zato danas nemaju potomka,samo srbina ubistvo pravi,ubit cemo ma sve dok ne budemo dosli do naseg londona,london je kolijevka srba:))))))
NEKA BUDE TEŽE. ŠTO TEŽE ZA BIH TO BOLJE ZA RS.
e,bas necu!! i sta sad?
meni tu nesto debelo smrdi..Sto je to bas njima toliko stalo..kod nas sve to ide na tenane,polako,bez srkleta..Bezbeli im nesta treba,ha?Pusti ba nas same da se dogovorimo,lako cemo..isprepleteni su ovdje vijekovi,a ne godine..nije bas prosto ko pasulj.
Ne rise Valentine, Vi ste ih stvorili. A ovo sto oni KENJAJU to je sve predizborno sranje. Nemaju ekonomskih programa, samo vjersko-nacionalisticke i uzdaju se u vasu pomoc. Vodi ih kuci, da ih ne gledam, molim te.
Pa daj vise ili nas derite ili nas pustite na miru. Stalno najavljuju kako ce doci propast svijeta ako ne udjemo u EU. Eto necemo, natjerajte nas.