Zajednica građana BiH u Vancouveru
0
"Ne dijelite ono što se dijeliti ne može"
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jak si mi pa ti neki Srbenda iz BOSNE, a ime ti je jako i veliko zamisli jedna tacka. Mnogo mi ti znas ko si i kako ti se domovina zove.Uzivate u tudjem i na tudjoj zemlji i jos pricate kako nema napretka u drugom djelu nase zemlje BiH.Naravno da nemoze da se krene dalje kad narod nije navikao da zivi u neo=prirodnoj podjeli nase zemlje.Moj prijedlog je :Ne slavite nista ,jer je oteto prokleto!
@@Eeee... Borac pa ? Da USTANEM KADA TI SE OBRACAM ?Eeee, stvarno me nervirate...Pa borac sam BIO i ja..ali ja i dalje OVDJE zivim . na metar od Hrvata i Srba ...dok mi ti ODANDE savjetujes sta da radim ...Prizivate rat u kojem ce nasa djeca koja su OVDJE gladovati i biti mete...Dok ce tvoja da podriguju od sitosti i sve to ce gledati na TV-u ...Kao i mi danas Gazu, na zalost. Na nama je,koji ovdje zivimo, da se dogovorimo...A vi gledajte dobra svojim novim domovinama , a nama se javite samo Bajramom i kakvom doznakom, ako vam pretice !
BiH je tamnica srpskog naroda p.s. zvuci li vam ova poznato
cuj ovog ..za BIVSE zemljake... hehe...
A jel bi ti sta pomoglo da se i ja smrzavam, onda bi me osjecao kao svoga???? Logika ti je za 10 ali ispod nule, mada ja znam da si ti na onoj strani a ovdje si po zaduzenju. Inace, ja sam borac kao i mnogi koji su vani, a kojima ti djelis pouke iz patriotizma. A ako su ti blizi, to shvatam, jer ste jedan samo nekoliko metara daleko, a ako pak bolujes za srbima i hrvatima, preseli se, nije daleko i svi zadovoljni..
...Za bivse zemljake... NE zamjerim ja nikome,a i sto bi ...Svak po svome , ali nije da mi ne ide na zivce taj patriotizam \'\'na daljinski\'\'...Lako je sa galerije mudrovat , a svoje zivote ususkati da se ne prehlade. Realna cinjenica je da su nam blizi ovdasnji Srbi i Hrvati nego vi i sa njima nam je djeliti dobro i zlo...
Sve su to Bosnjaci i Bosanci!
suplja je tebi glava.... a prije BiH rekao da ti uz pivu rjesavas svoje frustacije, supljoglavi
Mi patrioti BiH nikad nećemo pristati na ovaj scenario!!!!!!!!!
Kada cujem ove \'\'patriote\'\'iz dijaspore ...Kad stanu prosipat patriotizam,muka mi dodje !Prizeljkuju sranja , pa im onda manje dosadno. Malo se okupe demonstriraju,a onda sviii u na pivu ,gdje ce se junaciti sjedeci uz sank . Kakve podjele BiH ? To je shuplja prica.
Kreten iz Los Nesa.... Nista smijesnije od tebe... a sto to vec ne uradite, kad si vec tako ironican, smijesan si papigo, jehbo te putin u dupe!
nesto mi poznata ova prica, pricate je evo vec 200 g. a mozda i vise. Da niste zalosni bili biste smijesni. VIVA BOSNIA sa SANDJAKOM naravno!!!!!!!!!! hehehe.. Samo dok se mi rijesimo vasih spijuna medju nama, onda ce drugo poluvrijeme...
Srećan današnji praznik! CCCC
Ako vi kazete tako...onda necemo. A mislili smo, nije da nismo. Smijesni ste...
Raspad BiH je neizbjezan. Raspala se juga raspasce se i BiH. Sa raspadom BiH nestace i republika srpska. Banja Luka mora biti u narednom ratu pripojena Hrvatskoj! Druge alternative nema. Ogorceni muslimani povesce novi rat i tad ce sve izgubiti!