Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tihicu,za te i sda nisam nikad glas\'o!!Ti se zovez suljo al u pozadini slobo!-ZDAJICO!Radis oduvijek za ideologiju o velikoj srbiji,kamaelone! BiH4EVER!
Ova reakcija sluzbe za odnose s javnoscu Rijaseta IVZ je nesto najruznie sto sam procitao i cuo u zadnje vrijeme. CISTI AUTOGOL su zabili sami sebi. Bicakcicu i ostali bavite se vjerskim stvarima i ostavite se politike jer ispadate smijesni i neuki.
Dokle je TIHI na vlasti kolonizatori ce imati kome naradjivati i sto mog i sto ne mogu.Izmisljaju probleme da bi se imali cime baviti,ali to nazalost vecina tzv.politicara ne svata ili shvata ali nema drugog izbora ngo\"JELI ALE?JESTE KAPETANE!
Nakon izbora treba ispitati sve mutne poslove ovog izdajnickog smeca, pocev od njegove uloge u Energopetrol aferi pa do toga gdje mu rade rodjaci i njihovi rodjaci, sta posjeduju, sta ne, na svaku kradju, strapati ga u zatvor. Znaci nije dovoljno ovo izadajnicko smece samo smijeniti, UHAPSITI GA jer je korumpiran. Neka robija kao i Alija, samo za razliku od Alije, ovaj je zasluzio robiju.
Ne branim IZ, mislim da su malo i previse otisli, medjutim sto se tice izdajnickog smeca iz SDA, potpuno ih podrzavam. Izdajica pokusava usicariti na ovom da bi dobio lizacke poene kod Amera. Sto se tice Amera i Bosnjaka, odnosi trebaju biti uzajamni i uz uzajamno postovanje. Ameri se trebaju odluciti sta zele, kao sto se i EU odlucila da zastupa velikosrpstvo. Ako je to to, a boze moj, nikog se ne moze prisiliti na odnose, Bosnjaci trebaju u tom slucaju gledati svoje interese i graditi sa azijskim i Rusijom bolje odnose. Generalno govoreci, ovo kopile iz Samca treba dozivjeti takav poraz na popisu da vise ni jednom izdajnickom kopiletu ne padne na pamet izdavati Bosnjake. Ako krade, neka krade, ali izdavati Bosnjake, to treba pamtiti njegov unuk, a ne samo njegova dva klempava uha.
Na slijedećim izborima SDA osvaja 7% a SDP 4% glasova jer su i Tihić i Lagumdžija u septičkoj jami do guše.Potpuno su odustali od bosanske patriotske koncepcije i uskoro će njihov politički kraj.Političari koji ne poštuju vjerske autoritete nemaju šanse jer prošlo je vrijeme rigidnog komunizma.
nemate vi pojma o pogorelici, a pricate o tome ...
C.eric, Silajdzic & Company ne trebaju da se plase Tihica, Dodika i slicnih.. Oni treba da se plase C I A, a tretiranje P.ogorelice kao da se nista nije desilo je priznanje za koga rade ovi minderasi, jer je i pticama i poznato da je \"P.ogorelica\" bio POLIGON ZA OBUKU T E R O R I S T A... Pominjuci G v a t e n a m o u kontekstu sa BiH je jos jedan od znakova da su C.ericevi minderasi i te kako usli u \"sheme\" i s l a m s k o g t e r o r i z m a. Nema nista od \"I s l a m Bosne\", C.eric jedino moze da ide na sajt i s l a m bosna.com i da slini po njemu zajedno sa ostalim proarapski orjentisanim bosanskim muslimanaima. Amerika i Europa nikad nece dozvoliti stvaranje i sl a m s k e zemlje u Europi, i cim osjete da postoji opasnost od toga opet ce \"napuckati\" Srbe i Hrvate da \"rijese pitanje\" sto ce ovaj put biti mnogo lakse jer vec postoje \"polazne linije\"... Zapad igra najprljaviju igru u istoriji svijeta sa bosanskim muslimanima, ali oni zasljepljeni nacionalizmom to ne vide
hahahahahahhaah....sada sam pao na pod i dalje hahahahahahahah pokusavam da se pridignem, ali opet ugledah Mitrov komentari padoh..hahahahahahaha....cuj umjereni ...cuj ovaj ekstramista....totalna inverzija
Molim sve postovaoce Sulejmana Tihica da mi navedu MAKAR TRI politicke pobjede koje je izvojevao otkako je stupio na politicku scenu, a koje su bosnjackom narodu donijele korist.
Od sad glasam za Sulju !
Halali gluhobukovčanine, mislim na \'patriJote\'. (Prepadoh se nećeš razumjeti).
Jel\' ti bi onaj iz GluPe Bukovice? Uzmi ove \'patriote\' i vodi ih svojoj kući, dabogda te uvijek branili.
Drago mi je da je i Rijaset uvidio da nam tudjinci nikad nece donijeti nista dobrog. Potrebno je iz javnog zivota medju Bosnjacima eliminisati ekstremiste poput Tihica, Silajdzica i Lagumdzije koji pogresno racunaju na podrsku Amerike, a dati sansu umjerenim ljudima poput r.e.i.s.a ili uspjesnim privrednicima kao Radoncic.
svaka cast rijasetu sto brani bosnjacke patrijote radoncica, keljmendija, shaju i arape koji su nas spasili 1992. Nek OHR ide iz ove zemlje, mogli smo 1992. bez njiha, moci cemo i sada. BIH4EVER!