Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH je na rubu gladi i sloma. To je istina. A ova nova vlast uništava i ono malo međuljudskih i međunacionalnih odnosa što je preostalo. A Milić je po meni najveći novinar sa ovih prostora. Samo treba pogledati njegove putopisne reportaže koje su za čistu desetku. Vrhunac novinarstva. I dobro nam došao u BiH.
Zakasnio si Milicu...izgubila je nasa Bosna vec ODAVNO svoju specificnost. Samo pogledaj impressume i spice tv emisija i jednoeticnost imena sa tih spica i impressuma sve govori. Otvaraju se komercijalni centri, hoteli i McDonaldsi bez svinjetine, a to bas i nije ona specificnost Bosne koju smo imali. Anecemo je vise ni imati. Sretno zemljo moja, pa dokle vidjecemo.
Tko je Goran Milić, režimski novinar svih režima koji je svoju karijeru izgradio na kvazi putopisima služeći se lošim Engleskim i još lošijim Španjolskim. Kao i bjelosvjetski polovni automobili i on je našao utočište u BiH, na isti naćin kao i polovni automobili zagadjuje atmosferu u ovom slučju medijsku. Nije mi jasno kojim se kriterijem Al Jazeer-a vodila u procesu odabira kandidata za rukovodna mjesta, vjerovatno na preporuku Kulenovića (bivsi vlasnik mahalske TV99 op.a.) I sad mi se on kao veliki mudrac konfucijevskog tipa našao da nešto prića o globalozaciji, BiH. Neka šuplju prodaje u BG i ZG onima koje je muzao zadnjih 30 tak godina i neka nas pusti na miru
...pardon Arduane Kuric !
Kad smo tako divni sto ne ostade s nama 1992. u stanu u Titovoj? Tako smo divno ilagodno prosli rat!!! Sad kad si namirisao pare - eto te opet - e bas me interesuje ta TV koja ce imati novinare od Mirjane Hrge do Erduane Kuric!
PIGS je skracenica nastala od pocetnih slova zemalja: Portugal Irska Grcka Spanija i nema nikakve veze sa svinjama niti odnosom prema tim drzavama.
ja sam rekao da necu vise stavljat komentare, ali podrzavam ovog bosnjaka
BiH je potreban dijalog, kojeg nema. A najveći krivac su platformaši koji vode neku svoju politiku. Politiku preglasavanja i namećanja svog predstavnika nekom drugom narodu. Pošten čovjek se toga treba stidjeti i tako se ne gradi bolja budućnost. Stop majorizaciji.
Sta ima on da prica, svaka njegova reportaza na HRT je bila manje vise antimuslimanska i antibosanska.
-Gorane ne pomazi brate izgidosmo ,kako kazu katolici u Bosni.
Irska ima pa moze i da posudi pare jer ce da vrati. Bosna nema, niko joj i ne posudjuje jer ne moze da vrati.
Nevracajse starce nadji neke medijske kuce gdjecete gledati a ne dase angazujes pa dase gledaoci razbjeze. Stacenam ovaj Starac kad imamo mlade talentovane ljepotice i milina ih i slusati i gledati a ne od ovog Starca dase svi razbjeze hahahahha
Tako istaknut novinar kako zelite da prestavite Gospodina Milica nista posebno za nivo Tribunu i ne barata sa nekim velikim novostima i informacijama . Mnogi su vjerovali dace cuti dosta novi pouzdani informacija i novosti a ustvari prisutni su culi svakodnevnicu naseg okruzenja svjeski evropski desavanja. Uziva u penziji i nadajmose dase nece angazovati u medijama BIH kad imamo dosta mladi talentovani kadrova
Ekavica na yutelu pa onda mrtva hrvastina na HRT-u. Ovih dana uci klanjat. Pravi kosmoplita nema sta. Kaze svidjet ce se Al jazeera Balkan posebno Hrvatima jer ce gledati poznata lica. Kakve to veze ima i koga briga hoce li se njima u Hrvatskoj svidjeti. Valjda covjek naumio od Al jazeere pravi HRT. Aha, malo morgen.
milic,vaskovic,gebels... isti racku samo drugo pakovanje
Milic na Yutelu, stari otvara butelju, isprobava fotelju kaze opet seru..