Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bgm lijepo. Ova Dobrinja je grad u gradu fakat. Bila bi jos spica da zovnu Lanu Pudar da im otvori bazen to bi bio vrh.
@go1661 za tvoju info Dobrinja je u gradu Sarajevu opcina N.Grad. Preko 30k stanovnika sa 3 osnovne skole, gimnaczijom, trznim centrima, fiskulturnom salom, bazenon, javnim prevozom i sa kompletnom infrastrukturom. Plus moderno naselje. I da decko pitaj malo starije gdje zivi najvise Sarajlija. Na Dbr sine. Pojma ti nemas.
Zato je Dobrinja grad u gradu. Mlad si ti skontaces.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bazeni se otvaraju za početak sezone, samo kod nas na kraju
Lijep objekat, svaka čast treba da se gradi Sarajevo! Samo bi bilo lijepo da se poštuje privatna imovina na kojoj je napravljen taj bazen a ne da se toliki objekat pravi bez eksproprijacije zemljišta i bez gradjevinske dozvole! Krivične prijave su predate protiv svih koji su ispred opštine Novi Grad uključeni u postupak otimanja te parcele!!
olimpijski bazen sa 9 traka. ???
Dovodite Lanu puder na otvaranju bazena neka ona prva zapliva to bi bilo najljepše otvorenje
Oj boze!!! Otvara se bazen u septembru???? Kakvo he to planiranje??? Zar ne bi logicnije da je planiran za maj a?
Volim te, dobrinjo!
U pravi cas, pred jesen.
Bravo Semire E. 👏👏👏
3 godine jedan bazen prave ?????
Hvala dragom Bogu. Baš da vidimo hoće li Efendić imati obraza hvaliti se ovim u još jednoj predizbornoj kampanji, kad mu je to bila centralna tačka kampanje u prošla tri izborna ciklusa.
Ima ona: “ U oktobru biće u Novembru, u Novembruu biće u Decembruuuu”… To je samo pjesma a bazen je super. Treba svaka opština/općina imati barem jedan ovakav bazen. Ko se slaže send ne Like :)
bice gotov do januara taman samo da ga zatvore
Ovakav bazen bi trebala imati svaka opcina u gradu sa unistenom rijekom.
U vakat, taman sad kad je ljeto pocelo. Bez obzira, opet svaka cast neka nam djeca imaju gdje trenirati i nauciti da zive zdrav život. Nadam se da ce se nastaviti sa ulaganjima i u obrazovanje, kulturu itd.
Oko bazena ima mjesta za 20 ljudi? Cemu ovaj mini cirkus? Vise HIFINA benzinska zauzima nego ovaj bazen koji ce bit koristan za mali broj ljudi..cista sminka...
A kada će ga otvoriti, u oktobru? Hahaha pravi tajming nema šta, džaba vode potrošili dok su ga nasuli…