Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi ce dole dobit istu porciju kao sto ostali dobivaju u BL...znaci kiflicu malu
decepcion ima preko tri hiljade srba u mostaru. to je dvostruko vise nego u ociscenom sarajevu. ako glasaju za jednu opciju dobice nekoliko odbornika. sdp nema kapacitet da podvali "srbe" kao sto podvalise zeljka komsica, jer ovaj put muslimani moraju glasati za muslimane ili bice potisnuti jer su manjina.
@mirni_raskol Pa u Sarajevu u institucijama BiH i FBiH ima vise zaposlenih srba nego sto ima srba u cijelom Mostaru.Tu i jest problem objavljivanja rezultata popisa, nije se dobro ocistio teritorij ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jebem sve podjele medju ljudima
Ja sam za anekciju od stranje Njemačke.
*strane Inače će sve ostat' isto sranje.
Skrenuti tok Neretve!
Podijeliti grad na dvije opstine: Opstina Istocni Mostar i Opcina Zapadni Mostar.
Vodimo ljubav,a ne rat . .
jedan grad jedan gradonacelnik jedna uprava i to je to ko ima vecinu neka vlada...
Jednostavno rješenje: D I S T R I K T
Ma koga ces ti proglasiti manjinu majmune, Hrvati su tu iljadu godina i drze tri citaj 3 najznacajnije tocke u BIH i najpopularnije mostar neum medjugorje!!!
HDZ-u odgovara da nikada ne bude izbora, imaju gradonačelnika koji sam vedri i oblači. A od velike pomoći su i SDA Bošnjaci kao onaj iz finansija koji je odobrio 100.000 KM za spomenik HVO-u dok je onaj braniocima Mostara raznesen eksplozivom još na travi tamo.
Ako je suditi po onome što smo imali priliki vidjeti sinoć u emisiji " pošteno " , kraj agonije se ne nazire. Ovdje bi mogla pomoči samo i jedino jedna " čelična metla" , koja bi pomela sve one koji su na vlasti zadnjih 20 i kusur godina , i koja bi ustanovila i nove regule i nove ljude. Nažalost , takve " metle " nema ni na vidiku ....i agonija se nastavlja ..Dokleeeee
Celijska dioba lvl BIH
Narod ima prijedlog i naredbu vlastima koje predobro plaćamo iz naših siromašnih džepova. DIJELJENJA NEMA, VLAST LOPOVI, HOĆE SVAKI SVOJ ATAR PA DA MOGU BEZBRIŽNO NASTAVITI SA KRAĐOM. NARODE NE DAJMO DIJELJENJE.
@Vandelay a koga je briga šta je tebi pun ,,racku,, Ko tebe uopšte benda i za šta. To ti kao bitan (hahaha) Muni nema pojma ni gdje ti je ta Panjina ali zato papci sve znaju. Munino rodno mjesto Sarajevo i cijeli život na Katedrali, jadovane. A mojoj majci ala rahmetile a ti ako imaš živu majku, neka joj je dug život, i naravno sa ovoliko godina ne sisam ni sisu ni bilo šta a zamisli se šta ti sisaš, I ne valja nam ništa, apsolutno ništa, goli primitivizam. IUgodan dan
Mostar je dejtonska kategorija,sve ovo što danas imamo je produkt tudžmanove politike,to je pustilo korijenje i danas je taj kancer nemoguće uništiti,produkt je to i hdz-a koji je Mostar nazvao nekakvim"stolnim gradom",bolje da su šutjeli,bilo bi nam svima lakše.Mostar mora biti jedinstven grad,podjela na nekoliko općina je neminovna,zastupništvo u općinskom vijeću po nacionalnom ključu otežava stvari,samo kako to isključiti veliko je pitanje
Najbolje podijeliti grad po nacionalnom osnovu, tako su podijeljeni mnogi gradovi u BiH. Gdje god je nacionalna homogenost veća tu je i kvaliteta života bolja. Dok god traju sukobi na osnovu nacionalnosti nikada se neće moći boriti protiv vlastith nacionalnih stranaka koje pljačkaju narod. Tako ni u Mostaru neće hdz i sda nikad sići s vlasti, jer bi to značilo veću politićku moć drugog naroda ako se vlastito biračko tijelo raspe.
jedan covjek jedan glas. u cemu je problem?!