Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad već kupuju prevaru i maglu, bolje je da ostave državi porez. Ne možeš zabraniti ljudima da kupuju nešto što ne djeluje, ali barem neka zaista dobiju u proizvodu to što piše i nek ostave novac u legalnom toku, a ne nekim prevarantima koji zarađuju na tuđoj muci.
290000 hiljada ljudi je 2019 umrlo od alkohola u evropi 0 umrlih od kanabisa https://www.aerztezeitung.de/Medizin/Europa-hat-eine-schlimme-Alkohol-Fahne-347643.html#:~:text=Jedes%20Jahr%20sterben%20in%20den,Report%202019%E2%80%9C%20zum%20Alkoholkonsum%20berichtet.
Trave i Farme i narod miran.
OVO OBAVEZNO TREBA RRIJEŠITI I POMOĆI NAJTEŽIM BOLESNICIMA... i mnogo gori lijekvi se prodaju i legalni su spram ovoga - neka proradi svima savjest
i treba, da ne hapse ljude bezveze radi male kolicine kanabisa dok veci kriminalci rade sta hoce
Nemamo ni najpotrebnije lijekove a kamoli alternativne !
tamam tako prodaja droge kroz zakon
to sad znači da Doktori postaju legalni dileri
već jesu. kljukaju narod leksaurinima nekoliko decenija. samo narod glup ne zna sta je leksaurin