Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirza tebi rahmet dusi, a 20 god za zlocin je malo, pa bilo da se radi o Mirzi ili o nekom drugom. Po meni dozivotna bez pomilovanja za svakog ubicu. Zivjeli manijaci
ma za ubistvo 40 godina treba i to je to... ako si u stanju da oduzmes nekome zivot, moras odradit kaznu za to, mada nijedna kazna nece vratit zivot stradalog ali barem neka utjeha da bude
Država Željo!
Po cemu onda Tomo Spahovic dobi 7,5 godina za ubistvo Geca ,, onda da je sud realan trebao bi i Izudinu Smanjit Kaznu na 10 godina , ubistvo je ubistvo i tomo je isto ubio geca iz vatrenog oruzja , isto kao i izo , i nerealno je da jedan dobije 20 GODINA, Drugi 7,5 godina malo logike upotrebite ..
A zasto ne bi Tomo mogao dobiti 20 sto i zasluzuje, sta mislis o toj logici??
kretenu razlika u tome je što je Gec bio kriminalac i narkoman, a Mirza je pošten insan
Parolu napravili Manijaci i Amar Zulić koji je najveci krivac za ovu smrt poslije Tahirovica. Zalosno ! Mirza nek ti je vjecni rahmet !
Bas tako onaj kepec puca reket navijacima i poteze pistolje a sad fol ispisuje parole...fuj
Da je ova jajara imala nekoga i love,dobio bi jedno 7-8 godina,tako se to kod nas radi.Mirzi rahmet duši,a njegovoj porodici puno snage da izdrži ovo.
Upravo tako , kao Tomislav Spahovic isto djelo pocinio Ubio Geca iz Vatrenog oruzja i dobio 7,5 godina Izo isto Ubio Mirzu iz vatrenog oruzja dobio 20 godina,, gde je to realnost , kolko znam najmanja kazna za ubistvo je 10 godina i veca kazna tako pise u zakonu FBIH Studiram pravo pa sam upucena kolko tolko, sto rece ovaj da je imao kesa i nekog jakog dobio bi max 10 godina , al takva drzava nam je sva .